Wil je warm en fashionable voor de dag komen? Dan steek je jezelf deze herfst en winter in een lammy coat. Deze fijne jas is een mag zeker niet aan je garderobe ontbreken. We zien hem in verschillende varianten: kort, lang, oversized, vintage. Hoe dan ook: de lammy jas heeft haar plekje in de trendlijsten bemachtigd. And we love it!

De wollen jas is niet alleen super stylish, maar ook heerlijk warm. En dat is waar het uiteindelijk toch om draait bij een goede winterjas. Met een lammy coat zit je dus helemaal goed. Dat is ook de it-girls van dit moment niet ontgaan en dat resulteerde in prachtige lookjes waar we ons graag door laten inspireren. Ben je benieuwd hoe wij de lammy coat stylen? Lees dan snel verder!

HOE TE STYLEN | LAMMY COAT

#1 Business look

lammy coat

Draag een witte of zwarte lammy coat in combinatie met een classy blouse en beige pantalon. Op deze manier creëer je een zakelijke look. Om het helemaal af te maken kies je voor een mooie laars met hak, maar sneakers kunnen natuurlijk ook prima om de look een wat stoerdere touch te geven.

#2 Casual

lammy coat

Wil je voor een casual outfit gaan? Draag je lammy coat dan in combinatie met een toffe jeans en een basic top. Je kunt hierbij voor een stel mooie sneakers gaan en er een bijpassende handtas aan toe voegen. Wat minimalistische sieraden erbij en je bent helemaal ready to shine.

#3 Street style

lammy coat

Het leuke aan street style is dat alles kan en alles mag. Zoals je hierboven ziet kun je een geruite broek heel leuk combineren met een basic trui en een blauwe lammy coat. Vind je dit too much? Dan kun je de blauwe jas natuurlijk prima vervangen voor een zwarte, zo maak je de outfit wat rustiger en nog steeds super stijlvol.