We zijn inmiddels helemaal verkocht aan de flared broek en kunnen ons geen leven zonder meer inbeelden. Een typisch voorbeeld van een kledingstuk dat iédere vrouw in haar kast zou moeten hebben.

De broek die ons terug neemt naar de jaren ’70, ons ellenlange benen geeft en bovenal je look net even wat spannender maakt. Hij kan casual gecombineerd worden met een paar sneakers, klassiek met een blouse en met een paar hakken eronder krijgt je outfit ineens sex-appeal. Een waar favoriet.

#1 Klassiek

Heb jij een klassieke stijl? De broek met wijde pijpen is voor jou gemaakt. Met een mooie witte basic blouse en een aansluitende nette jas – de geruite variant is nu hipper dan hip –  is jouw outfit helemaal compleet.

#2 Casual

De flared casual dragen is appeltje-eitje. De gewatteerde jas, oftewel de puffer jas, geeft gelijk een casual twist aan de flared pants. Geen zin in hakken? Draag er dan je meest comfortabele sneakers onder. Hartstikke modieus.

#3 On trend

Als trendsetter is deze broek vast één van je lievelingen. On trend draag je ‘m samen met een opvallende jas en witte laarsjes voor het ultieme effect. Vergeet ook je mooiste accessoires niet om je outfit helemaal af te maken!

#4 Glamorous

Als glamoureuze vrouw komt je flared broek helemaal tot zijn recht met een paar opvallende hakken; de zilveren variant geeft lekker veel glam aan je look. Een korte bontjas in een mooie nude tint en je bent er helemaal klaar voor.

#5 Feminine

Met jouw vrouwelijke stijl kun je met de flared broek heel veel kanten op. Denim on denim klinkt stoer, maar kan ook hartstikke feminine zijn. Vooral als je ‘m combineert met een kleurrijke handtas.