Goedemorgen!

Terwijl ik dit schrijf zit ik met mijn laptopje aan de keukentafel en kijk ik uit over de Amsterdamse grachten… En nee, helaas niet onze eigen keukentafel  😉

Afgelopen weken waren hectisch, niet zozeer in Het Stijllokaal maar met name achter de schermen, vandaar dat manlief een paar dagen Amsterdam voorstelde.

Aan het begin van het jaar bepalen we samen met ons team waar de behoeftes liggen en plannen we de trainingen in.

Onze focus ligt op specialisatie, ons doel is om iedereen uit ons team dat te laten doen waar hij zich prettig bij voelt. Want wanneer je met plezier iets doet zul je dat terug zien in de kwaliteit. Niks geen idealistisch geleuter, want wanneer ik morgen aan mijn knie geopereerd moet worden kies ik ook voor een specialist in knieën in plaats van een algemeen chirurg. Simpel.

Daarnaast nemen we alle facetten van Het Stijllokaal onder de loep met als doel de puntjes op de i te zetten. Ook creëren we nieuwe samenwerkingen, zo is onze theekaart vernieuwd en hebben we onze Amsterdamse thee verruild voor Almelose thee van Torino.

Online gooien we de boel ook op de schop, we gaan jullie nog meer te inspireren! Zo delen we persoonlijke video’s met jullie waarin onze eigen Stijllokalers de hoofdrol hebben, informeren we jullie over al het leuks in Almelo en kun je binnenkort zelfs de leukste cadeautjes van Het Stijllokaal vanaf je eigen bank bestellen.

PS, tussen het stukje van de knieën en de thee ben ik even de stad in gefietst en heb ik het LookBook van La Parisienne geshopt.

Ines de la Fessange, model en muze van Karl Lagerfeld schijnt volgens Harper’s Bazaar het typische voorbeeld van de Parijse stijl en elegantie te zijn, ik ben benieuwd 😉

XXX