Primer

Begin met een primer die je make-up goed op z’n plek houdt. Bovendien neemt een primer je veel werk uit handen, maakt de huid zacht en glad terwijl het tegelijkertijd poriën opvult. En vooral dat laatste is handig wanneer je grotere poriën hebt. Wat je vervolgens op je huid aanbrengt blijft niet alleen beter zitten maar het ziet er ook nog eens een stuk beter uit over de primer. De Pre Base van Make up Studio is een verzorgende moisturizer én primer in één.

Basis

Kies een foundation die past bij je huidskleur, de Fluid Foundation No Transfer van Make up Studio hecht zich goed aan de huid en is semi-dekkend voor een natuurlijk ogend resultaat.

Een goede eyeliner.

De precise eyeliner van Make up studio is onmisbaar voor deze make-up look.

Heb jij de reflex om naar beneden te kijken wanneer je een lijntje tekent omdat je zo je bovenste ooglid ziet? Dan zou het wel eens kunnen dat er nog wat plaats tussen je wimperrand en lijntje zit, iets wat je meestal wilt vermijden. Kijk daarom recht in de spiegel en probeer je wimperlijn zo goed mogelijk te volgen.

Volgens heel wat make-upartiesten moet je de precise eyeliner vastklemmen tussen je duim en wijsvinger. Om een mooie en vlotte lijn te trekken, moet je met je andere hand je ooglid wat aanspannen. Dat doe je door je huid wat naar de zijkant te trekken. Teken vervolgens een lijn van buiten naar binnen.

Lukt het niet? zet dan stipjes in je wimperrand.

En nu de lippen..

je begint met een concealer aanbrengen in de kleur van je huid, rond je lippen,  dit zorgt voor een mooie duidelijke lijn tussen de lip en de huid.

Dit maakt het aanbrengen van de lippenstift / lipliner ook weer makkelijker. Na het aanbrengen van de lippenstift kan je de lippen met de concealer ook heel mooi bijwerken.

Gebruik een lipliner. Een lipliner is je grootste vriend bij het aanbrengen van een rode lipstick!

Door het gebruik van een lipliner kan je de lijntjes mooi en strak langs je liplijn trekken. Zo hoef je met je lippenstift alleen maar je lippen als het ware in te kleuren.

Op deze manier moet het vast en zeker lukken om netjes je lippenstift aan te brengen.