Ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen hoe blij we zijn. Niet alleen door de verlossende woorden van onze minister maar ook door het zien van mijn WhatsApp lijst, om 19:40 had ik 145 ongelezen appjes van jullie Stijllokalers.

Felicitaties, virtuele knuffels, verzoeken tot het maken van afspraken, hartjes, bloemen, noem maar op, je kunt het zo gek niet bedenken. Hoe jullie aan mijn telefoonnummer komen trouwens ook niet 😉

Maar wát fijn! Dankjewel namens ons allemaal.

Bas en ik hebben de afgelopen 7 weken vrijwel harmonieus doorgebracht, op één nacht na, toen hij mij s’nachts om 3:00 wakker maakte en had bedacht dat Corona misschien wel als bijwerking had dat het de haargroei zou stoppen. Het afdruk van het kussen staat nog steeds in zijn hoofd.

Afijn, over tot orde van zaken;

We zijn Back on Track. Hoewel ik echt mijn best heb gedaan al jullie appjes te beantwoorden en daar waar mogelijk heb ingepland willen we jullie vragen telefonisch of via onze afspraakmodule jullie afspraken in te plannen.

We zijn vanaf morgen weer telefonisch bereikbaar voor het maken van afspraken, ook wordt er door ons reserveringsysteem hard gewerkt om de server in stand te houden, deze krijgt op dit moment een soort van overkill, maar geen nood we gaan jullie écht allemaal inplannen.

Hoe we dit doen?

Vanaf maandag 11 mei zijn we 7 dagen per week tot 20:00 geopend. Ons rooster wijkt af van onze reguliere werkdagen/tijden omdat we in verschillende shifts gaan werken.

Kom je er online of telefonisch niet door, blijf dan maar gewoon een appje sturen 😉

Liefs van ons allemaal

Marriët