Gezien we vorige week nog geen enkel idee hadden waar we onze vakantie zouden gaan doorbrengen en iedereen in Het Stijllokaal zo meelevend was beloofde ik te laten weten waar we uiteindelijk zijn neergestreken….
Onze vakantie is begonnen in Friesland, surfen in Workum. Op advies van….. een leuke camping It Soal. Bas en ik hadden afgesproken wanneer ik begon te knauwen we onze reis gingen doorzetten naar een iets minder noordelijk oord.
Het knauwen heb ik niet gehaald want de weersvoorspellingen waren helaas niet zo goed waardoor we besloten naar het zuiden af te reizen.
Ergens tussen het noorden en het zuiden van het land bekeek ik nogmaals de weersvoorspellingen, ook het zuiden hield het niet droog en ook de temperaturen gingen in rap tempo omlaag.
Dus..van de N36 naar de A35 richting….tja dat wisten we eigelijk nog niet.
Onze eerste overnachting was in Basel maar we besloten verder te gaan dan Swiss.
Zoonlief bedacht onderweg een stop in Milaan, trots keek ik nog ff op de achterbank…A.C. Milan MAM!!!
Oke, compromisje dus! A.C. Milan, De Dom & ff naar de Gouden Vierhoek 😉
Vannacht overnachten we nog een nachtje in Milaan, omdat kamperen in het centrum van Milaan niet echt meevalt hebben we de daktent voor een nachtje verruild voor een hotelbed, best even fijn.
Morgen reizen we door naar een meer in Italië om wederom te gaan surfen, welk meer weten we nog niet, dit bedenken we vanavond nog even 😉
Wat betreft het thuisfront, Sanne geniet ook van onze afwezigheid. Feestjes tot diep in de nacht, fantastisch dat noaberschap 😉 Sanne?!?
Ciao