Brow Make up in Het Stijllokaal

House of Brows
Pien
Wist je dat we naast onze verschillende wenkbrauw behandelingen ook de fijnste brow producten hebben voor thuis?

Zo hebben we verschillende make-up producten waarmee je de wenkbrauwen perfect kunt invullen. Van Blond of Taupe tot Dark Brown, want dat zijn de kleuren die bij iedereen passen.

Micro Liner €18.90

Doordat het puntje van de Micro Liner super fijn is, is het perfect en eenvoudig om haartjes bij te tekenen om de brows subtiel op te vullen. Met het borsteltje vaag je de kleur weer iets uit als je voor egaal wilt gaan. De Micro Liner is verkrijgbaar in de kleur Taupe en Ash Brow.

Pro Powder Brow Pencil €22

Deze bestseller is een uniek en hoog kwalitatief wenkbrauwpotlood. Het creëert een perfect ombre effect. Het voordeel is dat het potlood een poederachtige textuur heeft. Daardoor kun je eenvoudig strakke lijnen tekenen en de wenkbrauwen mooi inkleuren. Het potlood is verkrijgbaar in 3 kleuren: Blond, Soft Brown en Dark Brown.

Pomade Definer €22

Het zusje van de regular Pomade. Maar met deze definer kun je net iets gemakkelijker de kale plekjes opvullen. Daar hoef je geen make-up pro voor te zijn, dankzij het dunne puntje. De Pomade Definer is beschikbaar in de 3 kleuren: Taupe, Medium Brown en Chocolate.

Duo Highlighter Pencil €22

Om je wenkbrauwen nog meer te laten spreken, kun je deze accenturen met een highlighter. Een perfecte make-up tool om een strakke lijn onder de wenkbrauw te creëren. Dit Pencil heeft een matte en glanzende kant. Met de matte kant maak je de brow strak aan de onderkant en met de glanzende kant breng je accenten aan. 

Laat je adviseren

Ben je benieuwd welke producten voor jou het meest geschikt zijn? Kom gerust langs in de browbar van Het Stijllokaal, ik adviseer je graag!

X Pien

Een look die we niet alleen op de catwalk zien maar ook steeds vaker op straat
Een nieuwe favoriet die ineens de kop opsteekt