&C schreef er al eerder over: All you Want For Christmas is…

Products & Deals
Bron: &C

Mariah kan de boom in met d’r All I Want For Christmas Is You. Alles wat wij willen deze winter is sterk, vol haar met een hoop volume. &C schreef hier een superleuk artikel over!

Je kunt de klok erop gelijkzetten: zodra de temperaturen buiten zakken, krijg je te maken met haaruitval en dunner wordend haar. En dat volume waar je afgelopen maanden zo blij mee was? Weg. Als sneeuw voor de zon.

Thanks, Kevin

Vervelend, weten ze ook bij Kevin Murphy, en dus ontwikkelden zij een lijn speciaal om dit probleem aan te pakken: de thickening-lijn, geschikt voor alle haartypes. Deze driedelige lijn vol natuurlijke ingrediënten zoals gemberwortel en brandnetelextracten verdikt fijn haar, maakt het sterk en voorkomt haaruitval. De producten bevatten ook een wimperverdikkings- en verlengingstechnologie zoals in mascara. 

Sterk verhaal

De PLUMPING.WASH (shampoo), PLUMPING.RINSE (conditioner) en BODY.MASS (leave-in treatment) zijn ontwikkeld met de nieuwste skincare-innovaties en zorgen voor dikker en voller haar. Ze stimuleren de gezonde groei van het haarzakje en versterken het haar, waardoor het minder gevoelig wordt voor schade. Mogen we even juichen?

Goeie keus

Klinkt ons als kerstmuziek in de oren, en het wordt nog beter. Bij Kevin Murphy geven ze namelijk om het milieu. Het merk voelt zich dan ook verantwoordelijk een positieve bijdrage te leveren aan onze leefomgeving. En dus maken ze bewuste keuzes als het gaat om hun producten. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen en niet zomaar rechthoekig: zo past er meer in én gebruik je minder materiaal.

Bron: &C

Nog een paar dagen

Wil je het effect van deze volume lijn graag zelf ervaren? Speciaal voor de feestdagen hebben we een fantastische deal: prachtige giftboxen met drie heerlijke producten uit deze range waarvan je er één gratis krijgt! Maar let op, deze deal loopt tot en met 24 december en uiteraard… zolang de voorraad strekt. Dus wees er snel bij!

Top 9 Stijllokaal GiveAways voor onder de boom
Pien legt uit: het verschil tussen soap en gel