Een frisse blik door de juiste shape in je brows!

House of Brows
Pien
Wenkbrauwen zijn zonder meer het belangrijkste kenmerk in je gezicht. Deze ‘haar-partij’ boven je ogen is allang niet meer alleen bedoeld om je ogen te beschermen tegen  transpiratie, stof of andere vuiltjes. Wenkbrauwen kunnen je gezicht zo’n liftend effect geven waardoor je er ineens een stuk frisser uitziet.

De meest ideale wenkbrauwvorm voor jouw gezicht is afhankelijk van de vorm van je gezicht. Maar er is een vuistregel die in zeker 9 van de 10 gevallen werkt.

Die regel is; tweederde omhoog, eenderde omlaag. De hoek die ontstaat geeft het liftende effect waardoor je oogopslag optisch gezien ineens een stuk opener lijkt.

Ben je niet in het bezit van een paar volle brows en valt er dus maar weinig te shapen? Don’t worry! Het assortiment van Mrs.Highbrow bestaat uit verschillende potloden en pomade’s waarmee je met gemak, de meest natuurlijke vorm wenkbrauwen creëert.

Wanneer je wenkbrauwen al vol van zichzelf zijn, is het voldoende om gebruik te maken van een wenkbrauwgel, oftewel browfix. Welke je in opwaartse beweging gemakkelijk aanbrengt.

Advies nodig?

Kom gerust een keer langs in de Browbar van Het Stijllokaal zodat je zelf het verschil kunt zien!

X Pien

7 x verfrissend kort op een rij
Primers, niet alleen voor je make up!