Een nieuwe favoriet die ineens de kop opsteekt

Knippen en Kleuren
Marriët
Het gaat vanzelf. Van warm naar koud en vice versa.  Want net zoals de seizoenen, die elkaar op natuurlijke wijze opvolgen  zien we ook een kanteling wanneer het op de kleur van je haar aankomt.

Je hoeft geen celeb te zijn om radicaal van haarkleur te doen veranderen. Zo is er altijd wel een nieuwe favoriet die ineens de kop opsteekt. 

Schroom je niet van een beetje anders dan anders, aan durf geen gebrek of sterker nog: zijn de nieuwe brondes shades voor jou al verleden tijd? Next level dan maar. We hebben het over Winter Gold. (Licht) bruine haarkleuren in combinatie met een winterse warme glow.

Hailey Bieber en Kaia Gerber gingen je al voor. Ze verruilden de gebruikelijke ash tinten voor een tikkeltje warmer met goud als de meest dominante ondertoon.

Leuk extraatje

Afgezien van the golden glow laat deze nieuwe haarkleur ook nog iets ander zien: doordat het karakter, (de ondertoon dus) minder koel is dan we gewend waren oogt deze bruine kleur lichter en zachter dan de reguliere bruine tinten, waardoor het dus nooit te hard wordt in je gezicht.

Brow Make up in Het Stijllokaal
Top 9 Stijllokaal GiveAways voor onder de boom