Een technologie die verder gaat dan langere en vollere wimpers!

Products & Deals
Marriët
We kennen allemaal de serums die je wenkbrauwen en wimpers sterker maken, sneller doen laten groeien en dus voller laten lijken. Maar hoe zit het met het haar op je hoofd?

Haaruitval

Er zijn verschillende typen haaruitval. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt tussen haaruitval bij mannen, bij vrouwen en bij kinderen.

De meest voorkomende oorzaak van haaruitval is erfelijk bepaald maar kan daarnaast natuurlijk ook ontstaan door stress, ziekte, een verstoorde hormoonhuishouding of simpelweg een slechte conditie van de hoofdhuid.

DHT

De oorzaken van erfelijke haaruitval zijn voor een groot deel bekend. De grote boosdoener is het hormoon dihydrotestosteron (DHT). DHT komt bij zowel mannen als vrouwen voor en wordt gevormd uit het mannelijke hormoon testosteron, door middel van het 5-alpha-reductase enzym. Dit proces vindt plaats in het haarwortelzakje van de hoofdhuid.

En om het allemaal nog iets ingewikkelder te maken…

3-alpha-hydroxysteroid dehydrogenase 

Deze stof zorgt er voor dat de DHT afgebroken wordt. Wanneer de DHT zich gaat binden aan de androgene receptoren, wordt de groeifase van de haar verkleind en zal uiteindelijk het haarwortelzakje afsterven. Er is dan geen sprake meer van haargroei. Als dit proces zich langer voor blijft doen, worden de haren steeds kleiner en dunner, totdat er dunne plekken of kaalheid optreedt.

Wil je de natuur een handje helpen én aan een gezonde conditie van je hoofdhuid werken dan werkt de zogeheten ‘wenkbrauw & wimper technologie serums” eigelijk precies hetzelfde als voor de haren op je hoofd!

BODY.MASS en THICK.AGAIN van Kevin.Murphy zijn zulke serums, maar dan speciaal gericht op de hoofdharen.

Voor een gezonde conditie van de hoofdhuid en maximale versterking van de haarwortel. Geformuleerd met Oleanzuur en essentiële fruitextracten die zorgen voor nog eens extra body en veerkracht!

Belangrijk bij haarverlies is dat je realistische verwachtingen hebt, haargroeimiddelen bestaan namelijk niet! Wél kun je ervoor zorgen dat ‘ze’ langer meegaan!

Wil je meer weten, kom gerust langs. We adviseren je graag!

Last van droog haar?
Geen tijd óf inspiratie? Met deze look kom jij de dag door!