Geen tijd óf inspiratie? Met deze look kom jij de dag door!

Products & Deals
Marriët
In a hurry of gewoon géén inspo? No big deal, gelukkig is er altijd nog die ene updo: De knot, praktisch en veelzijdig. Rommelig, strak of los. In een middenscheiding of een side swep. Laag in de nek óf op je kruin, it’s up to you!

Contrasten

Tóch lijkt het alsof een ander er altijd beter mee weg komt. Hoe dat zit? Simpel: zoek het in een tegenhanger. Euhh.. wat?

Doe het op z’n Hailey’s

Wanneer je goed kijkt is het nooit de updo zelf die er een cool statement van maakt. Het zit ‘hm vooral in het contrast. Zo combineert Mrs. Bieber de rommelige knot vaak met een classy outfit zodat ze nét wat relaxter en minder ‘opgeprikt’ voor de dag komt. Maar ook andersom werkt het goed, een nonchalante off-day in chille kleding geeft ze extra swung met een gladde en verzorgde finish. Snap je?

Laag in de nek

Bepaal allereerst de scheiding, bijvoorbeeld in het midden of aan de zijkant. Borstel het haar in de richting en maak een staart onder in de nek. Draai de staart totdat deze vanzelf in een knot in elkaar draait en wikkel er een klein (onzichtbaar) elastiek omheen óf kies voor een leuke scrunchie.

Is je haar kort en valt er maar weinig te draaien aan de staart? Maak er dan simpelweg een klein ‘lusje’ van door het mini-staartje net niet helemaal door het elastiek te halen.

The Sleeky look

Voor extra statement en een shiny finish is water alleen niet genoeg, dit droogt namelijk gewoon weer op. Het beste product hiervoor is olie of een wet-look lotion zoals YOUNG.AGAIN oil of de EASY.RIDER van Kevin.Murphy.

Bovenop je hoofd

Borstel je haar in een hoge, hele gladde staart op je kruin. (Soms is het handiger om je hoofd voorover te buigen) Draai de staart totdat deze vanzelf in elkaar wikkelt of wikkel de losse staart om het elastiek. Zet het uiteinde vervolgens vast met wat schuifspeldjes, stekertjes of een leuk elastiek. Ook kun je ervoor kiezen om een losse pluk uit de staart te laten en ‘deze’ op het laatst om je elastiek draait. (Zie hoofdfoto) En ook voor deze look geldt: voor extra power ga je voor de ‘sleeky variant’.

Look a like knot

Anders dan anders maar ook een leuke variant: de ‘dubbelgevouwen’ staart welke vastgezet wordt met een klem. Hoe? Maak een staart nét onder of bovenop je kruin. Vouw de staart dubbel en zet het vast met een klem. Was het eerder nog zo dat je deze netjes moest ‘wegwerken’, anno 2023 mogen ze weer gezien worden.

Don’t underestimate the power of…

Sunglasses & een coole look. Want zoals we in het begin al schreven… it’s all about the details!

Een technologie die verder gaat dan langere en vollere wimpers!
Nieuw: Travel safe met Kevin.Murphy