Geniet nog langer van je Henna Brow Treatment

House of Brows
Pien
Ook zo blij nét na die Henna Brow behandeling? De vorm is in shape, de haartjes zijn in kleur plus het schaduweffect die je wenkbrauw er ook nog eens voller uit laat zien. Met de juiste brow make-up geniet je nog langer van ditzelfde resultaat. Pien legt het uit!

Powder Brow Pencil

Hiermee teken je de perfecte wenkbrauw met een ombre effect gemakkelijk bij. Het potlood is van hoge kwaliteit, poederachtig en niet te vet. Het potlood is verkrijgbaar is de kleur Blond, Soft Brown en Dark Brown. Zodat je nog langer kunt genieten van strakke, poeder-kleurige brows!

Powder Brow Pencil €22

Highlighting Pencil

Een perfect make-up product om de wenkbrauwen nóg strakker uit te laten komen. De matte kant van het penceel zet je nét onder de wenkbrauw voor extra shape, de glanzende kant breng je precies onder het ‘hoekje’ aan voor een liftend effect.

Highlighter Duo €22

Styling Gel

Een product dat perfect past bij een wat natuurlijkere brow. Je brengt de wenkbrauwen er mooi mee in shape, zonder dat het echt opvalt. Vooral wanneer je er thuis het liefst zo weinig mogelijk gedoe mee wilt hebben maar wel een maximaal liftend effect wenst.

Brow Gel €19,50
Volume was nog nooit zo easy!
Hittebescherming. Fabel of feit? We leggen het uit