Hittebescherming. Fabel of feit? We leggen het uit

Marriët
Van golvend naar steil of van kroes naar krullend. Stylingtools zijn onze BFF. Maar je wilt natuurlijk niet dat ze je haar beschadigen. Hoe je dit kunt voorkomen lees je hier!

Wat we willen

Je haar bestaat niet uit levende cellen maar toch is het belangrijk om ze wel goed te verzorgen. Glans, volume en bouncy haar is het resultaat van gezond haar. Beter voorkomen dan genezen als je het ons vraagt, of anders gezegd: beter beschermen dan verbranden dus!

Hoe het ‘feitelijk’ werkt

Een hittebeschermend product, ook wel een heatprotector genoemd, legt een onzichtbaar laagje om je haar heen wat werkt als een beschermende schild. Ongeacht de hitte van je tool. Heated.Defense van Kevin.Murphy bevat hydraterende ingrediënten en voorkomt het ‘natuurlijke vochtverlies’. Wanneer je geen bescherming gebruikt, onttrekt de warmte van de tool dus rechtstreeks het ‘eigen’ vocht uit het haar, wat resulteert in droog, gespleten en zelfs afgebroken haren. Niet iets waar je op zit te wachten zeg maar…

De oplossing

Natuurlijk begrijpen we inmiddels ook dat we niet meer zonder de stijl- en krultang kunnen. De oplossing? Heated.Defense dus. Deze verzorgende mousse biedt maximale bescherming tot een temperatuur van 232 graden en verdeelt zich gemakkelijk in het haar. Kortom, de perfecte styling basis voor elke look!

Heated.Defense €28.50
Geniet nog langer van je Henna Brow Treatment
Last van droog haar?