Tip van Pien: De perfecte brow in 3 stappen

House of Brows
Pien
Natuurlijk wil je dat je wenkbrauwen, net als die van Cara Delevingne er elke dag flawless uitzien. Ik leg je uit hoe je dit effect in drie simpele stappen kunt bereiken.

Dus ook wanneer je geen Cara heet, de perfecte wenkbrauw needs Color, Set & Highlight!

STAP #1 : COLOR

Vul je wenkbrauwen op met de ultradunne Micro liner van Mrs.Highbrow (€22). Ze zijn verkrijgbaar in twee mooie astinten, die bij iedereen passen.

Hoe te gebruiken
Perfect voor vrouwen met dunne wenkbrauwen! Gebruik korte streken die de natuurlijke haren volgen. Met de ultra dunne tip kun je lichte streepjes maken die helpen een voller wenkbrauweffect te creëren. Gebruik de spoolie aan de achterkant voor een nog natuurlijkere uitstraling.

STAP #2 : SET

On-trend en in high demand met Brow Soap! Waarom?
De Mrs.Highbrow Brow Soap (€22) is ontwikkeld voor fluffy, brushed-up brows. De formule heeft een direct verdikkend effect voor 24/7 gestylde wenkbrauwen.

Hoe te gebruiken
Maak de borstel vochtig met water en beweeg de vochtige borstel een paar keer heen en weer over de Brow Soap. Houd in gedachten dat minder meer is om mee te beginnen. Meer aanbrengen kan altijd nog. Voorzie alleen de haartjes van de BrowSoap. Je wilt immers niet dat het product zich vermengt met foundation, met een vlekkerige huid als gevolg.

STAP #3 : HIGHLIGHT

De Highlighting Duo Brow Pencil (€22) is een dubbelzijdig potlood om onder de wenkbrauwen aan te brengen en deze nóg mooier en strakker uit te laten komen. In warm en koel.

Hoe te gebruiken
Gebruik eerst de matte kant van de highlighter om de wenkbrauw vorm te onderstrepen. Breng de kleur aan onder de wenkbrauw en blend het met een highlighter brush. Gebruik vervolgens de glinsterende kant van het potlood om de arcadeboog te accentueren.

Voilà, alsjeblieft!

X Pien

Van bleachie lokken naar long lasting Bronde
The nineties are back!