Top 9 Stijllokaal GiveAways voor onder de boom

Products & Deals
Marriët

Ben je nog op zoek naar een last-minute-kerstcadeau en ontbreekt het je aan inspiratie? Ook hiervoor ben je bij Het Stijllokaal aan het juiste adres!

Wil je er zeker van zijn dat jouw cadeautje in de smaak valt? Wij hebben een top 9 voor je samengesteld. Zoals de heerlijke geuren van Zarkoperfume, spirituele gifts van The Spirit Junkies en té leuke sieraden van ByNouck. Toffe cadeautjes om te geven, maar zeker zo leuk om te krijgen. PS: dit lijstje is bij uitstek geschikt om te delen voor wanneer je bang bent dat je wéér een paar sokken krijgt…

Zarkoperfume €95

Op zoek naar een nieuwe en spannende geur? Dan vallen de parfums van Zarkoperfume zeker in de smaak. Deze geuren bevatten namelijk unieke moleculaire verbindingen waardoor er een eigen unieke geur ontstaat zodra je hem opspuit. Ze variëren van zoet tot zwaar. Wij Stijllokalers kunnen er geen genoeg van krijgen…

Lobibeads vanaf €16.90

Lobibeads is van origine een Nederlands armbanden merk. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een sieraden merk met uitgebreide collecties die bestaan uit verschillende handgemaakte sieraden. En het leuke is, ze combineren met werkelijk alles wat om de pols hangt!

On-trend sieraden waarbij kwaliteit, uitstraling en eerlijke productie op 1 staat!

Mrs.Highbrow Powder Brow Pencil €22 

De best-seller van de Browbar! Het Powder Brow Pencil van Mrs. Highbrow Amsterdam fits namelijk everybody! Een uniek, hoogwaardig staaltje brow make-up waar je de meest natuurlijke wenkbrauwen mee creëert.

Monk & Anna scrunchie €7.50

Ken je Monk & Anna al? Wij wel en we zijn er gek op! Met deze scrunchie voeg je namelijk heel eenvoudig wat extra’s toe aan de meest saaie staart of knot. Hij is gemaakt van puur linnen in een nougat tint en past daarom perfect binnen de ‘naturals’ die we nu zoveel zien.

Monk & Anna headband €19.90

Oke, nog eentje van Monk en Anna… Deze linnen headbands. Haarbanden die wél blijven zitten! Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Zwart en pistachiooo, ohlala…

The Spirit Junkies Carddeck €39.90

We begrijpen dat je een beetje confused bent. Wat heeft een kapper met spirituele kaartendecks? Nou, we hebben vooral wat met gepassioneerde mensen. Imke en Floortje van The Spirit Junkies zijn twee van die mensen. En ze hebben een missie: elkaar dragen en upliften, elkaar inspireren en in het licht zetten. Zodat iedereen stap voor stap steeds meer liefde kan verwelkomen in het leven. Dat is volgens hun de gouden sleutel. Dé sleutel naar vrijheid, liefde en overvloed. En hier zijn wij het volkomen mee eens. Dat dus.

Dit magische kaartendeck is niet alleen heel erg mooi, af en toe een kaartje trekken is minstens zó leuk! Naast alle mooie kaarten krijg je een houten houder om je kaart in te zetten én een mooi boekje.

The Spirit Junkies Carddeck voor kids €25

Nog zo’n spirituele klapper! Maar dan voor de kleintjes ❤️ Een doosje vol met schatten en magie, deze kaarten zijn magische sleutels die nieuwe deurtjes in kinderen kunnen openen. Reis een stukje mee in de wondere wereld van kinderen, waarin ze zelf hun eigen schatten mogen ontdekken. Creativiteit, fantasie, dromen en verlangens worden aangewakkerd waardoor de kunst van het manifesteren op jonge leeftijd geleerd mag worden. Op elke kaart staat een vraag. Trek elke dag een kaartje met je kinderen tijdens het eten of na school. Wat een mooie dierbare gesprekken zullen er ontstaan.

ByNouck vanaf €19.90

Bij ByNouck geloven ze in de kracht van mixen en matchen. Alle sieraden worden ontworpen door artistieke en mode-liefhebbende vrouwen en met de hand gemaakt in Haarlem. Op zoek naar een opvallende mix & match, een statement piece óf toch liever iets meer ingetogen, kom je verwonderen in Het Stijllokaal.

Gift Card Het Stijllokaal

Vind het het tóch nog lastig om een keuze te maken? Maak dan iemand blij met een Gift Card van Het Stijllokaal. Zo kan hij of zij zelf kiezen. Een fijne behandeling óf toch een cadeautje…

Een nieuwe favoriet die ineens de kop opsteekt
&C schreef er al eerder over: All you Want For Christmas is…