Er is een nieuwe haartrend opgedoken die perfect is voor vrouwen met bruin haar die blonder willen gaan. De trend genaamd ‘HoneyBrown Light‘ is de perfecte herfsttrend waar je weinig voor hoeft te doen.

HoneyBrown Light
Met weersvoorspellingen waar we niet heel blij van worden, maken we ons langzaam maar zeker helemaal klaar voor de herfst. Veel meiden volgen de nieuwe haartrend voor brunettes en dat snappen we volledig. ‘HoneyBrown Light‘ houdt in dat de aanzet van je haar diepbruin is en dat richting de puntjes een Honey light kleur komt.

Wat houdt de trend in?
We zien natuurlijk vaker vrouwen met ombre-haar wat een combinatie is van blonde en bruine kleuren. Toch is dit anders dan de nieuwe trend, omdat ombre-haar vooral bruin is met blonde highlights erdoorheen. Deze trend draait minder om het mengen van blond en bruin, maar heeft een zachte overloop van heel donker naar heel licht.

Kleurspecialist Tessa zegt: ‘Het is een hele rijke, donkere bovenkant van het haar dat op een zachte manier overloopt in hele blonde uiteinden.’