Bye 2019, Hi 2020!

Sommige mensen leven mee dag en zien wel wat er op hun pad komt… ik ben meer zo’n gevalletje wat niets aan het toeval overlaat. Uiteraard zijn er altijd kwesties waar je weinig tot geen invloed op hebt maar als het enigszins kan….dan voor mij heel graag;-)

Hiermee wil ik niet zeggen dat het één beter is dan het ander maar waar het om gaat is dat je dat doet waar je je prettig bij voelt.

Plannen….ik houdt ervan! Schrijf hele checklists, brainstorm de hele dag met mijzelf en werk liever dat van morgen vandaag al uit… Eerlijk? Wanneer ik het zo schrijf klinkt het behoorlijk irritant, vreselijk zelfs. Maar toch, voor mij werkt dit het best.

Zo heb ik min of meer al afscheid van 2019 genomen en zie ik 2020 met enthousiasme tegemoet. Wederom een jaar waarin wel wellicht niet alles in de hand hebben maar toch de nodige sturing kunnen geven. En omdat de Stijllokaal-Agenda voor het komende half jaar van 2020 al gevuld is bedacht ik dat het leuk zou kunnen zijn om dit gewoon eens met jullie te delen 😉

Achter de schermen van Het Stijllokaal werken we volgens 4, voor ons belangrijke kernwaarden, daar waar de mensen ‘ons Stijllokalers’ aan kunnen herkennen.

Om deze persoonlijke kernwaarden helder te krijgen zijn heel wat inspirerende hei-sessie’s met het team aan vooraf gegaan, ze zijn ontstaan uit input van ieder van ons.

Herken je ons?

Vanuit deze kernwaarden geven we sturing aan Het Stijllokaal, zie het als een recept voor een appeltaart.

Alles wat je nodig hebt is helder omschreven en vormt de basis van het resultaat.

Dit document zetten we vervolgens om in een planning van een half jaar waarbij we alle facetten “aantikken”.

Zo’n planning zorgt ervoor dat we niet vandaag nog hoeven te bedenken wat we morgen gaan doen en houdt ons bovendien scherp m.b.t. nieuwe ontwikkelingen.

Voor 2020 hebben we onze planning omgezet in een folder en delen we hem graag met jou! Zodat jij kunt zien waar wij ons bed voor uitkomen 😉

Vanaf half januari ligt ‘ie’ voor je klaar in Het Stijllokaal!

Ciao,
Marriët