Trends kunnen af en toe wat lastig zijn. Het seizoen verandert en er komen trends na trends. Het is bijna niet bij te houden. Ben je eindelijk gewend aan de ene trend, is het alweer oud nieuws door de volgende trend die om de hoek komt kijken. Ook is het maar de vraag of je van elke trend een gat in de lucht springt of deze toch liever overslaat. Een nieuwe upcoming trend is de stof corduroy (ook wel ribfluweel genoemd). Deze stof was vooral populair in de jaren 70 en wordt op dit moment gezien als het ‘nieuwe velvet’.

CORDUROY |BUY NOW OR CRY LATER

Je kunt deze trend met van alles combineren en het is te koop in verschillende kledingitems. Zo zie je bijvoorbeeld dat de flared broek in deze soort stof helemaal geliefd is. Maar ook de rib culottes doen het goed onder de fans. Daarnaast zijn er ook mantels, blazers, rokjes en petten in corduroy verkrijgbaar.

Maar hoe stylen we deze trend? Combineer de stof met een ander soort materiaal, zoals katoen of zijde. De stof combineren met een velvet item ziet er ook mega leuk uit. Het is namelijk dezelfde stof, maar met een ander patroon en dat geeft je look een stoere touch! Ook kun je corduroy heel mooi met corduroy combineren. Kies bijvoorbeeld voor een damespak in ribstof, wat nu ook een trend is. Kortom: er zijn superveel manieren waarop je dit stofje kunt rocken! .

corduroy