Wat is een haarmasker?

Een haarmasker is voeding voor je haar. De consistentie van het product is vaak dikker dan die van een conditioner en een masker mag je ook langer laten inwerken, 10 tot 15 minuten, alvorens uit te spoelen.

Waarom een masker gebruiken?

Een masker is bedoeld om je haar te versterken en gezonder te maken. Bovendien laat het je haar glanzen, hierdoor komen ook kleuren veel mooier uit.
Een masker bevat minder water en meer goede stoffen dan een conditioner. Die goede stoffen dringen tot diep in je haren en voeden ze. Hoe langer je een masker laat intrekken, hoe meer profijt je haar heeft van die goede stoffen; 10 tot 15 minuten is voldoende om je haar al voedende ingrediënten te laten opnemen.

Tips!
Alle maskers zijn hoog geconcentreerd, je hoeft dus maar een klein beetje te gebruiken. Het voordeel hiervan is dat je heel lang met een fles doet.

Verdeel het makser goed over de lengtes van je haar, gebruik bijvoorbeeld een grove kam om het masker gelijkmatig te verdelen. Probeer hierbij je hoofdhuid te vermijden.

De maskers van KEVIN.MURPHY

Skin care for your hair!

Alle producten van KEVIN.MURPHY, ook de maskers, bevatten ingrediënten die je terug vindt in huidverzorgingsproducten. KEVIN.MURPHY gebruikt alleennatuurlijke producten, vrij van parabenen en sulfaten en niet getest op dieren.

 

 

 

Ingrediënten
Dit herstellend masker bevat veel ingrediënten. Hier gaan we:
20 (!) aminozuren om je haren te versterken;
sheabutter om je haren te verzachten;
olie van het krachtige anti-oxidant, rozenbottel;
wax van sinaasappels die boordevol vitamen C zitten;
bamboe om je haren te versterken;
biotine (vitamine H) om haarverlies te voorkomen.

KEVIN.MURHY YOUNG.AGAIN.MASQUE bevat alle ingrediënten om je haar te voeden en opnieuw die jeugdige look te geven.

Hoe gebruik je YOUNG.AGAIN.MASQUE?
Breng YOUNG.AGAIN.MASQUE aan op je frisgewassen haar. Masseer het product even in en laat het 5 tot 10 minuten rusten alvorens het af te spoelen.

Deze ‘anti-aging’-haarverzorgingslijn werd ontworpen om terug glans te geven aan droog, beschadigd of broos haar.