Het festival seizoen is in volle gang. De hele zomer kunnen we weer genieten van de beste DJ’s en deuntjes. Een hele dag dansen en socializen in de zon vergt een kundig uitgedacht kapsel. Je wilt natuurlijk niet halverwege de dag met een coupe ravage rondlopen. Weet je niet wat jij met je haar aan moet op deze leuke dagen? Geen zorgen wij hebben de beste haartrends voor jou op een rijtje gezet en deze zijn allemaal festival proof.

1. Boxer Braids
Deze dubbele vlechten waren vorig jaar al een hit en ook dit jaar zijn ze weer hot.  Een super geschikt kapsel voor een festival, dit blijft geheid de hele dag zitten.

 

2. Blorange
De meest populaire pasteltint van het moment is Blorange oftewel blond en orange, deze haarkleur wordt op social media ook wel Rosé Gold genoemd. Menig celeb heeft zich deze look al eigen gemaakt zoals de prachtige Georgia May Jagger (links). Durf jij deze look aan maak dan een afspraak bij ons in de Het Stijllokaal

TIP!
“Om je haar extra textuur te geven gebruik dan een droogshampoo voordat je je haar vlecht bijvoorbeeld Fresh Hair van KEVIN MURPHY. Dit zorgt er voor dat je vlechten meer body krijgen. Droogshampoo is natuurlijk helemaal onmisbaar op een festival camping.”

 

3. Braid Chains
Zoals je ziet zijn vlechten hot. Om een simpele vlecht bijzonder te maken kun je er bijvoorbeeld een ketting doorheen vlechten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


5. Braided Crown
Deze romantische look scoort geheid op een festival. Maak een middenscheiding en maak en vlecht je haar in langs de rand van je gezicht naar je oor toe, herhaal aan de andere kant van je gezicht. Zet de rest van de vlecht vast met een aantal spelden.

 

6. Hair Rings
Nog een haartrend die wij op Instagram gespot hebben en ook uitermate geschikt is om op te vallen op een festival met deze look val jij zeker op. Vervraai je kapsel met haarringen!

 

7. Space Buns
Het fijne van deze look is dat je deze ook met korter haar kunt realiseren. Je kunt je hele bos haar over de twee knotten verdelen of de helft van je haar gebruiken. Haar uit het gezicht en dansen maar!

TIP!
“Om er zeker van te zijn dat jouw kapsel 100% festival proof is. Spray je haar goed in met een verstevigende haarlak van KEVIN MURPHY. Houdt gegarandeert 24 uur je haar op de juiste plek.”