Up to the next level

learn more, [l]earn better

laat je bewegen door techniek.

De Stijlschool

De Stijlschool, het educatieve hart van Het Stijllokaal. Daar waar huidige en aankomende Stijllokalers hun kennis verder leren ontwikkelen. Want of je nu nét bent begonnen of al jaren in het vak zit, we houden van het delen van onze kennis.

Join the club

Wanneer je bij ons wilt komen werken vinden we het belangrijk dat we dezelfde principes en technieken hanteren. Dit doen we aan de hand van een persoonlijk opleidingsplan. Ongeacht waar je staat of hoeveel ervaring je hebt gaan we samen aan de slag om van jou een echte Stijllokaler te maken. Geen saaie, gedateerde lesstof maar Hands on practice. We handelen doelgericht en trainen om te inspireren en te motiveren. Spannend? Helemaal niet, het enige wat we van je vragen is dat je enthousiast bent, aan motivatie geen gebrek is en passie deelt voor mensen.

Matchinggesprek
aanvragen

Wat ga je leren?

Onze opleiding bestaan uit een creatief programma voor haarstylisten die zich écht willen onderscheiden, hun vakkennis willen vergroten en hun skills up to the next level willen tillen. Het programma begint altijd met de Principles, fundamentele technieken die je als haarstylist onderscheidt van ieder ander om vervolgens dieper in te gaan op de verschillende facetten van het vak.

Dit alles, waaronder het personaliseren van je eigen stijl doen we samen en is afgestemd op onze uniek Haar Archie Methode.

De educators van De Stijlschool werken allen vanuit een eigen specialisatie, wij geloven namelijk dat iedereen over unieke kwaliteiten en talenten beschikt. Ze staan garant voor een toegevoegde waarde en geven je de kans jouw kwaliteiten en talenten optimaal te benutten.

Wat wij bieden

Kei-leuke collega’s (Echt!)
Een fijne werkplek
Een interne opleiding om te kunnen blijven ontwikkelen
Oneindig veel groeimogelijkheden (Seriously, sky is the limit)

Stijllokaler worden? Groei met ons mee!

Alles werkt twee kanten op vinden wij. Om een unieke beleving en hoge kwaliteit te kunnen bieden werken we alleen samen met de meest gemotiveerde mensen. Om zeker te weten dat we een “match” zijn gaan we eerst graag met jou in gesprek. Want hoe je het ook went of keert, onze klanten verdienen net als jij enkel dat wat bij ze past!

Enthousiast? Dan maken we graag kennis met jou!

Matchinggesprek
aanvragen