Lieve allemaal,

Hoe gaat het met jullie? Hier in huize Lenderink zijn we gelukkig nog Corona-vrij.
Hoewel deze “sabbatical”  niet op de planning stond maken we het er toch het beste van.

Omdat we jullie niet kunnen ontvangen in Het stijllokaal zijn we met het hele team druk achter de schermen aan het “online vergaderen” Samen maken we mooie plannen voor de toekomst, volgen we online onze trainingen (en geloof me, dit zijn er meer dan ooit) en vullen we onze social media kanalen met persoonlijke “notes”
Hoewel we dit allemaal thuis, in onze eigen omgeving doen blijven we in contact met jullie en elkaar ❤️

Hoe we de dagen slijten? Thuis zitten we in een behoorlijke verbouwing wat maakt dat het nu nét iets sneller gaat, bas is aan het klussen geslagen en eerlijk is eerlijk, het gaat hem goed af. Terwijl ik dit schrijf hoor ik hem zeggen “kijk nou, het past ook nog” ?

Jesse is net zoals alle andere kinderen aan Home-scholing geslagen. De eerste twee weken had hij niet veel hinder van deze pandemie zullen we maar zeggen, nu merk je dat hij z’n vriendjes begint te missen en dat naar school gaan zo verkeerd niet is..

Ik? Rondom huis is er weinig te doen voor een vrouw, de tuin is nog te leeg en bovendien teveel bouwvakkers die ik waarschijnlijk toch maar in de weg loop.

Afgelopen twee weken stonden veelal in het teken van administratieve werkzaamheden.
Omdat ik normaliter dagelijks geïnspireerd wordt door zowel jullie als mijzelf had ik mij voorgenomen de computer afgelopen zaterdag even offline te gooien en iets leuks te bedenken, gewoon ff iets leuks maken..

Omdat er buiten niets te doen is voor mij, koken en bakken al nooit een succes is geweest bedacht ik de sport-kamer van Bas te gaan stylen.
Nu hij dagelijks als een bouwvakker rondom huis huppelt en ik z’n spieren zie groeien (zeg ik hem dagelijks) leek het mij een prima plan om er een WALK-IN-CLOSET voor mijzelf van te maken…

Met de moersleutel (of hoe heet zoiets) in aantocht sneaky naar zijn “honk” voornemens om het Powerrack te demonteren… mijn hemel waar begin je aan zo’n geval.
Helaas viel bij de eerste poging het stuk gereedschap al uit mijn hand en galmde de moersleutel niet alleen door het huis maar ook buiten moet ie het gehoord hebben want nog geen halve minuut later hoorde ik “Meisje??? Wat ben je aan het doen???”

Omdat ik wist dat hij mijn plan niet zou gaan waarderen ging het “meisje” een enorme klaagzang aan (“mijn hele leven is compleet nutteloos nu ik niets moois kan maken, ik zal wegkwijnen achter het aanrecht etc. etc.
Waardoor hij al snel begreep dat het beter was om mij te helpen het ding te demonteren en mij gewoon mijn gang moest laten gaan…

En zo geschiedde ;-)) Het is zoooooo gaaf geworden!! Heeft één van jullie ook een extra ruimte of heeft je man een sport-kamer?? App maar, ik ben onderweg ;-))

Check de insta-story van Het Stijllokaal en ik laat je zien hoe snel zo’n metamorfose gaat 😉

Liefs Marriët