Hoi lieve iedereen,
Alweer ruim 12 weken geleden zijn mijn vriend Nick en ik trotse ouders geworden van onze prachtige dochter Emma. Op 11 september is ze drie weekjes te vroeg geboren en dat gaf mij extra tijd met haar samen…
Mijn verlof was heel erg fijn, maar ik keek er ook echt naar uit om weer aan de slag te gaan! Het is ook weer heerlijk om onder je collega’s en onder jullie, onze lieve klanten te zijn. Ik was er al helemaal op voorbereid om de 15 december weer vol energie aan de slag te gaan, maar dat liep toch even anders. Omdat we op maandag 14 december tóch nog een dag extra open zijn geweest heb ik toch fijn een paar uurtjes kunnen werken.
Nu opnieuw thuis, maar we gaan niet stilzitten! We houden jullie op de hoogte met leuke content en inspiratie. Ik hoop dat jullie ondanks de maatregelen toch een fijne kerst en jaarwisseling tegemoet gaan.
Hopelijk zien we elkaar snel weer!
Liefs, Kim