Vroeger was alles beter
Een trip down memorylane: op een willekeurige donderdagmiddag fietste je uit school naar de free record shop. Je hart maakte een sprongetje toen je zag dat de nieuwe CD van de Spice Girls uitgekomen was. Uit de achterzak van je spijkerbroek griste je wat verloren guldens en liep naar de toonbank.

Thuis aangekomen ging je direct naar je kamer. Eenmaal op bed geploft deed je de nieuwe CD in je walkman. Met rode oortjes las je de ‘Hitsig-rubriek’ van de Hitkrant, terwijl de Break-Out posters met de ‘hotste hunks’ op de muur meegluurden.

Terug van weggeweest
Het lijkt allemaal zo ver weg, maar dat valt mee. Via Netflix bingewatchen we massaal onze favoriete serie Friends. De topdown knotjes worden bijeen gehouden door scrunchie elastiekjes. En in de discotheek vragen we nog steeds het nummer ‘Wannabe ’ aan bij de dj.

Nostalgie
Ook Levi’s brengt ons weer in nostalgische sferen met hun sportswearcollectie voor aankomende herfst en winter. Hallo high-waist jeans uit het eerste seizoen van Friends, en retro sportoutfits van P.Diddy! Wij hebben alvast de leukste items uit de collectie voor je geselecteerd. If you wanna be my lover…