Wil je graag een compleet nieuwe look, maar weet je nog niet welk kapsel je jezelf wil laten aanmeten? Probeer dan eens één van deze haarstijlen.

welke van deze haartrends ga jij proberen?

 

Kijk deze prachtige blonde tint: baby blonde. Vooral heel mooi in een halflange bob met waves, zodat de lichte kleuren blond heel goed uitkomen.

 

Los haar met de voorste plukken naar achteren
Voor deze trend voor aankomende zomer hoef je niet zoveel te veranderen aan je lokken. Het enige wat je hoeft te doen is de twee voorste plukken pakken en aan de achterkant van je hoofd vastmaken met een elastiekje of een mooie haarklip. Helemaal Chanel-proof!

 

Heb je krullen? Gebruik dan de Killer Curls van Kevin Murphy je houd ze dan zo natuurlijk mogelijk. Laat ze mooi langs je gezicht vallen. Heel leuk met halflang haar, zoals model Alanna Arrington hier op de foto.

 

Pony, Heb je zin in wat anders en heb je deze haarstijl altijd al willen proberen? Dan is dit nu het moment om ervoor te gaan. Super gaaf toch?
Deze haarstijl mag dan wel de catwalks domineren, maar waar komt het eigenlijk vandaan? De gordijntjespony neemt je mee terug naar de jaren ’60. Denk aan een mix van Andy Warhol, punk en dat edgy Londense stijltje. Als je je haar allesbehalve perfect wil laten zitten is dit de look voor jou.