House of hair

specialist in extensions

de perfecte aanvulling voor iedereen.

Als het gaat om de perfecte aanvulling

Iedereen heeft zo z’n eigen expertise, zo ook de stylisten van House of Hair in Het Stijllokaal. Stuk voor stuk gespecialiseerd in het plaatsen van haarextensions, zodat je zeker weet dat je op het juiste adres bent.

Haarextensions kunnen letterlijk en figuurlijk de perfecte aanvulling zijn voor voor al je haarwensen. Niet iedereen beschikt over de gewenste dikte of volume van het haar en dus is het voor veel mensen met een fijne haarstructuur vaak een droom om voller haar te hebben. Hetzelfde geldt voor de lengte, wanneer het maar niet langer lijkt te kunnen groeien. Ook het toepassen van verschillende tinten extensions, om zo kleurnuances toe te voegen kan een reden zijn om extra haar toe te voegen. Dus niet alleen het doel maar ook de mogelijkheden zijn eindeloos. Uiteraard met als uitgangspunt, natuurlijk, mooi en gezond haar!

In deze rubriek geven we antwoord op de meest relevante die gaan over het verlengen en of het voller maken van je haar. Heb je een vraag die hier niet tussen staat, boek een vrijblijvend advies gesprek in met één van onze haarextension specialisten

Maak kennis met de verschillende mogelijkheden

Binnen House of Hair werken we met drie verschillende systemen haarextensions. Zo maken we gebruik van wefts, tape extensions en tape wefts om zo iedereen te kunnen voorzien van het mooiste en best passende resultaat.

In kwaliteit doen we geen consessies, al onze systemen zijn van superieure kwaliteit en gaan met de juiste verzorging zelfs 12 maanden mee.

Regular wefts

Onze regular wefts bestaan uit een band, double drawn hair. Dit is een betere selectie vanuit het onbewerkte haar. De extensions zijn vol tot in de punt en zijn beschikbaar in verschillende kleuren en lengten.

Tape extensions

Zoals de naam al doet vermoeden worden bevestigd door middel van tapes. Een haarverlenging of aanvulling met tape extensions is zelfs mogelijk voor de meest fijne en kwetsbare haarstructuren. Ook deze extensions zijn beschikbaar in verschillende lengten en kleuren die perfect aansluiten bij het natuurlijke haar.

Tape wefts

De tape wefts zijn de nieuwste generatie haarextensions. Ze zijn niet per definitie beter dan onze andere twee systemen maar bieden wel de mogelijkheid om zelfs de meest fijne haarstructuren te voorzien van een veilige en natuurlijk uitziende haaraanvulling. Deze wefts worden door middel van een tape aan het eigen haar bevestigd. Afhankelijk van de natuurlijke haardichtheid plaatsen we de weft door middel van een sandwich of single methode.

Dit systeem is nagenoeg onzichtbaar en geeft door de breedte van de weave een mooie spreiding van het haar. Net zoals de overige twee systemen kunnen ook deze wefts meerdere keren opnieuw worden geplaatst, mits je ze uiteraard goed verzorgt. De dunne, flexibele aanzet zorgt ervoor dat je je haar gemakkelijk omhoog kunt dragen. Bijkomend voordeel is dat de wefts zó plat zijn dat je ze bijna niet voelt. 

Wil je weten wat bij je past?

Natuurlijk begrijpen we dat je vragen hebt. Welke methode het best bij je past én natuurlijk wat het kost. Dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals de lengte en hoeveelheid extensions die je nodig hebt. Vanaf prijzen vind je hier. Wil je precies weten wat voor jou mogelijk is en een exacte prijs, plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in via onderstaande button. Kies voor de categorie House of Hair en plan gemakkelijk en snel je intake in.