Haarextensions, de oplossing voor langer en voller haar

house of hair
Kelly
Extensions kunnen letterlijk en figuurlijk de perfecte aanvulling zijn voor voor al je haarwensen, want helaas beschikt niet iedereen over de gewenste dikte of volume van het haar.

Hetzelfde geldt voor de lengte, wanneer het maar niet langer lijkt te kunnen groeien. Ook het toepassen van verschillende tinten extensions, om zo kleurnuances toe te voegen kan een reden zijn om extra haar toe te voegen. Dus niet alleen het doel maar ook de mogelijkheden zijn eindeloos. Uiteraard met als uitgangspunt, natuurlijk, mooi en gezond haar!

Binnen Het Stijllokaal werken we met drie verschillende systemen haarextensions. Zo maken we gebruik van twee type wefts (tape en weaving) en de losse tape extensions, om zo iedereen te kunnen voorzien van het mooiste en best passende resultaat.

Weft extensions

Onze wefts bestaan uit een band, double drawn hair. Dit is een betere selectie vanuit het onbewerkte haar. De extensions zijn vol tot in de punt en zijn beschikbaar in verschillende kleuren en lengten.

Tape extensions

Zoals de naam al doet vermoeden worden ze bevestigd door middel van tapes. Een haarverlenging of aanvulling met tape extensions is zelfs mogelijk voor de meest fijne en kwetsbare haarstructuren. Ook deze extensions zijn beschikbaar in verschillende lengten en kleuren die perfect aansluiten bij het natuurlijke haar.

Wat is beter?

In kwaliteit doen we geen consessies, al onze systemen zijn van superieure kwaliteit en gaan met de juiste verzorging zelfs 12 maanden mee. Wil je weten welk systeem het meest geschikt is voor jou? Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.

Welke extensions zijn het beste voor je haar?