Nieuwe expositie in Het Stijllokaal.

Winny schildert sinds 2000, begon in eerste instantie met acrylverf en maakte zich de techniek van olieverf ook  eigen.  Ze heeft haar eigen atelier naast haar woning en is ze  dus in de gelegenheid om op ieder moment van de dag te schilderen…..Ze werkt vanuit zichzelf als ook in opdracht.

Ze heeft zich toegelegd op figuratief impressionisme, waarbij ze met een losse toets, een beeld geeft van een levendige stad dan wel van mensen.

Samen met schilder-vriend Karst mag ze gebruik maken van een leegstaande winkel aan de Oranjestraat 16 in Almelo. Het pand is omgedoopt tot “Atelier Orange”. Een aantal van hun werken is hier te zien en hier is ze dan ook vaak te vinden. Atelier Orange is open op donderdag- en zaterdagmiddagen van 13.00 uur tot 17.00 en iedere laatste zondag van de maand.

Mocht U interesse hebben, informatie willen of iets in opdracht geschilderd willen hebben, dan kunt U contact met haar  opnemen op telefoonnummer 0640236016  of  via email, winnylenderink@hotmail.com.  Verder is haar werk te zien op www.winnylenderink.nl

Vanaf 9 maart te zien bij ons in Het Stijllokaal