De kaarsjes zijn aangestoken, de vuurkorf brand ook met daarin het hout dat ik zelf in stukken heb gezaagd, want hè we zitten al 6 weken verplicht thuis.. dus tijd genoeg voor allerlei onmogelijke klusjes..
2 vriendinnen komen een borrel drinken, de zoveelste.. want ook zij zitten verplicht thuis.
Ik ben eerlijk, met deze zonnige dagen en een paar lieve mensen maakt het het allemaal een stuk makkelijker.

Het is zo bizar hoe we nu onze dagen invullen.. normaal werken we keihard, en maken we iedere dag mensen blij met een nieuw kapsel of een te gekke kleur, nu is dat even anders.
Dat betekent niet dat we stil zitten, want daar zijn we met z’n allen niet goed in! Ieder draagt op zijn of haar eigen manier een steentje bij om HetStijllokaal up to date te houden!
Daar ben ik echt trots op!

Mijn vriend is gewoon aan het werk, (beter voor iedereen) en voor hem voelt een weekend dus echt als vrije tijd. Voor mij voelen alle dagen vrijwel hetzelfde..
afgelopen weekend heeft hij mij min of meer overgehaald om voor het eerst achter op zijn motor te stappen. Sinds vandaag ben ik van mijn spierpijn af, hij heeft een race achtig monster die gemaakt is voor snelheid en niet voor een tour samen met je vriendin.. maar ik laat me niet kennen natuurlijk. Eerlijk gezegd vond ik het geweldig om achter op zo’n racemonster te zitten! Maar ik heb wel een tactische opmerking gemaakt dat het comfort iets beter kan…
of ik aankomend weekend weer achter op dat gevaarte kruip betwijfel ik, misschien is een ander voertuig een idee om te touren..

Gisteren ben ik samen met marriet in de salon geweest en wat hebben we gelachen. Een poging om een vlog op te nemen samen blijkt toch minder makkelijk dan we dachten.
Bij take 34 zijn we gestopt en hebben we besloten dit verder thuis af te handelen.
En dat is gelukt!
Houd onze social media in de gaten, om 15:00 vanmiddag vertellen we jullie meer ;-))

xxx Kelly