Hallo!

Hopelijk genieten ook jullie van het mooie weer.

Hoe was jullie paasweekend? Er massaal op uit trekken zat er dit jaar niet in maar dat betekent niet dat je het thuis niet gezellig kunt maken..

Brunchen samen met mijn familie kon gelukkig doorgaan. Na afloop een borrel in de tuin met de zon op je gezicht.. wat wil je nog meer!

Heel eerlijk wil ik dolgraag weer aan het werk! Ik mis het leuke contact met alle mensen, en daarnaast mijn lieve collega’s ook. Al spreken we elkaar vrijwel iedere dag!

Een momentje via Skype om te brainstormen maar ook even bij te kletsen. Balou ( de hond van kim) springt soms even in beeld, het dochtertje van Tessa kletst ook heel graag mee en af en toe vangen we een glimp op van Bas die zich vol overgave in zijn “project” nieuwe tuin heeft gestort.

Trainingen volgen, een uurtje in het stijllokaal of een momentje samen appen zorgt ervoor dat we up to date blijven, en dat voelt fijn!

Hopelijk staan we snel weer met z’n allen in Het Stijllokaal, waar we na een dag hard werken met een voldaan gevoel Het Kolkje uitlopen richting onze auto.

Voor nu geniet ik van het mooie weer, want dat is een cadeautje hè! Plan ik regelmatig een koffie momentje in met een paar vriendinnen, die eerlijk gezegd al snel overgaat in een borrel uurtje..

Genieten van de vrijheid, en het feit dat we gezond zijn, zo houden we het vol!

Ik ben zo benieuwd naar al jullie verhalen, als we samen weer een moment in Het Stijllokaal hebben!

Geniet van je dag!

En tot snel!

 

X Kelly