Kapsalon Het Stijllokaal in Almelo

De perfecte wenkbrauwen, Brows die passen bij jou

Bij House of Brow staat alles in het teken van een stel perfecte wenkbrauwen. Ervaar de match die past bij de vorm en uitstraling van je gezicht. Met een stel custom made brows maken wij, (maar ook jij) het verschil. Ervaar onze wenkbrauwbehandelingen en het uitgebreide assortiment van de beste wenkbrauw producten zelf.

De verschillende mogelijkheden

Van tinten tot liften

Wenkbrauwen die spreken en het liefst op een natuurlijke manier en de best passende vorm. Dat wil iedereen.
Van tinten tot liften, we creëeren perfecte wenkbrauwen die passen bij jou.
Om je gezicht het best tot uiting te laten komen, maken we gebruik van een mapping-methodiek waardoor de perfecte vorm en grootte van de wenkbrauw ontstaat.

Tinten, anders gezegd, het kleuren van je wenkbrauwen doen we ook. Heel veel zelfs. Afhankelijk van je wens adviseren we je graag welke treatment het meest voor je doet. Kies voor Regular naturel waarbij we alleen de haartjes inkleuren of een bronsun treatment welke een lichte schaduw op de huid afgeeft, een powderbrow dus. Liever to the max met een intense powerbrow? Dan kiezen we voor henna. Houd er wel rekening mee dat wanneer je nog nooit eerder een henna treatment hebt geboekt we alvorens eerst een patch test doen op de binnenzijde van je elleboog of pols. Wanneer er binnen 48 uur geen reactie ontstaat, kunnen we veilig met jou wenkbrauwen aan de slag. Better safe than sorry!

Brow Lift
De Brow Lift, het liften van de wenkbrauwharen wordt ook wel Brow Lamination genoemd. De haartjes worden in een positie gebracht waarmee je een liftend effect bereikt. Ook zien je wenkbrauwen er na afloop een stuk voller uit. Deze behandeling heeft een houdbaarheid van 4 tot 6 weken en kan zelfs, mocht je ze nog iets donkerder willen, in combinatie met een regular tinting kleur worden geboekt.

Treatment completed?
De finishing touch bewaren we voor het laatst, met de professionele producten van Mrs. Highbrow Amsterdam geven we tips & tricks en laten we je zien hoe je thuis nog lang kunt nagenieten van je nieuwe, perfecte wenkbrauwen.

Wenkbrauw specialist in Almelo

Laat je wenkbrauwen

Echt spreken

Plan online je

Brow treatment

Een getekende illustratie van Robin Wright

Stijllokaal

Reviews