De flared Jeans is een broek die zeker niet mag ontbreken in jouw garderobe. Je ziet hem al een aantal seizoen voorbij komen, maar dit seizoen is-ie weer helemaal terug en in nieuwe stijlen: velvet, corduroy of van spijkerstof. Wij houden ervan! Toch begrijpen wij dat het nog best lastig kan zijn om een broek met wijde pijp te stylen. Je wilt er namelijk niet uitzien alsof je zo uit de jaren ’70 komt lopen. Om niet meer eeuwig te twijfelen over het combineren van deze broek, hebben wij drie leuke setjes voor jullie gevonden  You can never own too much flared jeans!

 

 PLAIN BLOUSE X FLARED JEANS

flared jeans

Zin om je flared jeans wat chiquer te maken? Kies voor een zwarte flared pants en draag er dan een mooie, basic witte blouse bij! Perfect voor elke situatie en gelegenheid. Wissel je fijne sneakers af met een paar mooie hakken en je ziet er nog steeds hartstikke fancy uit. Vind je alleen een blouse saai? Knoop dan een leuk sjaaltje om je nek of aan je tas en je hele outfit krijgt meteen een streetstyle vibe. Which is always a good thing!

 

KLASSIEKER X FLARED JEANS

flared jeans

Een zwarte blazer is een perfecte essential die nimmer in je kast mag ontbreken. Het is bij elke jeans, broek of jurk mooi en dus ook bij de flared jeans. Draag er een zwarte top onder en laarsjes met een punt. Dit komt namelijk mooi onder je broek vandaan waardoor je benen nog langer lijken. Score!

SWEATER X FLARED JEANS

flared jeans

Dit is de easiest way om een flared jeans te stylen. Draag boven je wijde broek gewoon een mooie trui en combineer het met witte sneakers. Makkelijk, lekker comfy en nog steeds hartstikke chic! Bang dat de trui je heel groot maakt? Zorg er dan voor dat je het voorste stukje van de trui in je broek stopt. Dit creëert namelijk een silhouet! We like!