Ben jij druk bezig om je garderobe herfst klaar te maken, maar kom je er nog niet helemaal uit? Wij helpen je! We hebben drie mooie herfstlooks voor je samengesteld die jou gaan inspireren als je het even niet meer weet.

We houden van de herfst! Alleen al om de gezellige avonden bij de haard met een toffe serie en een kopje warme chocolademelk. Maar natuurlijk ook om de warme kleuren die je in veel modetrends terug ziet komen, wat ons weer verplicht om te gaan shoppen. Tijd voor inspiratie dus! We hebben in de looks vooral gekozen voor veelzijdige items, je kunt ze op allerlei manieren combineren en ze zijn dus een hele goede toevoeging aan jouw herfstgarderobe. Ben je benieuwd naar de outfits die we voor je hebben uitgezocht? Scroll dan verder!

HOW TO STYLE: DE HERFSTLOOK

#1 Casual

De witte palazzo broek geeft de outfit een summer vibe, want nu de koude dagen begonnen zijn hunkeren we weer naar de warmte en gezelligheid van de zomer. Om de look toch nog herfstachtig te maken combineren we het met een wollen trui en de perfecte herfst jas: een mooie camel kleurige trenchcoat. Een herfst appropriate lookje dus!

#2 Classy

herfstlook

Hoe classy is het om een pak te dragen? Dit deden we in de zomer al, maar in de herfst mag dit ook absoluut niet missen. We combineren een zandkleurig pak met witte laarsjes. Laat je inspireren en shop de herfstlook!

 

#3 Streetstyle

herfstlook

Oranje is een kleur die écht niet mag ontbreken in jouw kast dit najaar. Draag een oranje trui met gave details of ga voor een mooie poncho. Dit staat prachtig met een stel high heels. Too classy for you? Combineer het met een boyfriend jeans om de herfstlook een stoere touch te geven.