Lieve allemaal,

Zojuist de stofzuiger weer in de bergkast gezet, naar schatting voor de 86ste keer deze week.

Wat doe je anders na zo’n teleurstellend bericht..

Natuurlijk ben ik mij er heel erg van bewust dat Dhr. Rutte ook niet over één nacht ijs is gegaan en dit waarschijnlijk toch écht nodig is om samen de strijd tegen Corona aan te gaan, maar toch…

Heel eerlijk was ik er stiekem vanuit gegaan dat we ná 28 april weer mochten openen, weliswaar onder bepaalde restricties maar alles beter dan je creativiteit uit een stofzuiger te halen.

Ik moet het nog even laten bezinken, net zoals de gehele schoonheidsbranche, horecaondernemers, evenementenorganisatie etc., zich even machteloos zullen voelen.

Nu ik bovenstaande teruglees komt het vrij deprimerend over, vervelend want ik ben toch écht wel een optimist.

Dus gaan we dit bericht positief afsluiten, want wat betekent dit eigelijk voor jullie als klant….

Hier even wat feiten..

  • Gemiddeld groeit jullie haar 1cm per maand.
  • Het Stay-home advies is verlengd tot 20 Mei.
  • Voor iedereen die nét voor 16 maart in Het Stijllokaal is geweest is het haar op 20 Mei 2cm langer gegroeid.
  • Voor iedereen die nét aan een behandeling toe was geweest is het hooguit 3-4cm langer gegroeid.

En hoe graag ik jullie ook allemaal weer zou willen verwelkomen in Het Stijllokaal, je favoriete theetje zou serveren en het mooist in jullie naar voren te halen, staat 3 hooguit 4cm “langer haar” toch écht niet in verhouding met mensen die op dit moment hun dierbaren missen, zich eenzaam voelen, of de bewoners in de gehandicaptenzorg die überhaupt niet begrijpen wat er op dit moment in ons land aan de hand is, wachten op een bezoekje en zich waarschijnlijk in de steek gelaten voelen.. Even relativeren Marriët!

Achter de schermen van Het Stijllokaal blijven we bezig, we blijven jullie op de hoogte houden en voorzien van leuke content.

Daarnaast is Het Stijllokaal van dinsdag t/m zaterdag van 15:30 tot 16:30 open voor het afhalen van Colorkits. Inmiddels hoef je ze niet meer te bestellen, we hebben alles voorradig en je mag je gepersonaliseerde kit komen halen wanneer jou dat schikt. Daarnaast blijven we de shop aanvullen met leuke, nieuwe accessoires zodat je geen trend hoeft te missen 😉

Wat ik verder ga doen de komende weken? Ik neem me voor om de stofzuiger te verruilen en ook het sollicitatieformulier van PostNL ga ik niet versturen ;-))

Ik ga nadenken, creatief zijn en ondernemen, want dat is wat ik het liefst doe!

Fijne avond!

X Marriët