Vorig jaar beleefde ik mijn eerste moederdag. Eigenlijk hechtte ik er niet zoveel waarde aan, althans dat dacht ik. Ik liet mijn vriend het gewoon zelf regelen en gaf ook geen hints voor cadeautjes of iets dergelijks, ik ging er vanuit dat hij zelf wel kon bedenken wat ik leuk zou vinden.

De dag begon goed, Raf is een echte slaapkop en dus kon ik heerlijk uitslapen.

Ontbijt op bed kreeg ik niet, wel een cadeautje.. van de juwelier nog wel ?

Ik maakte het mooi verpakte cadeautje vol verwachting open en zag een glimmend rosé-achtig armbandje. Niet traditioneel rosé maar zo ontzettend rosé dat een flamingo er zelfs flets van zou zien… (OMG)
Toen ik het van dichtbij bekeek zag ik zelfs dat de naam van onze zoon in mega sierlijke krul-letters ingegraveerd was. Ook dat nog, wat maakte dat retour doen geen optie was.

Maar hoe langer ik er naar keek, hoe leuker ik het vond. De armband was dan misschien niet zozeer mijn smaak maar de gedachte erbij dat hij echt z’n best had gedaan namens Raf iets bijzonders te geven maakte het een fantastische eerste moederdag voor mij ?

XXX Ilona