Ik zit in de achtertuin van m’n huis , terug in Nederland, terugkijkend op een ontzettend leuk weekend Malaga vol mooie herinneringen , met als extra kadootje een hoofd vol sproeten..☀

Een aantal dagen na de bruiloft kreeg ik een berichtje van de bruid, waarvoor ik het tripje naar Malaga mocht maken..

“ Lieve Lieve Kelly”
Ik vond het zó fijn en gezellig dat jij bij onze grote dag (en de dag ervoor) aanwezig was! Jij bent altijd zó lief en relaxed tegelijk, dat is echt heerlijk, helemaal op zo’n spannende dag…! En het belangrijkste…mijn haar zat écht helemaal PERFECT!! Elke keer als ik een foto zie denk ik weer WAUW!!! “

Het blijft bijzonder, dat je als stylist deel uit mag maken van zo’n speciaal moment.
En over relaxed zijn gesproken.. dat ik de vliegtickets op het vliegveld was kwijtgeraakt wist ze natuurlijk niet …

XXX Kelly