Het is dinsdag 15 december, 00:29 uur en ben nét thuis van Het Stijllokaal. 

Wat een dag! Na vandaag met mijn teamplayers keihard te hebben gebikkeld is het gedaan voor de aankomende weken. Wederom in lockdown met z’n allen. Vanochtend leek het spannend, maar tegelijkertijd had ik toch nog een beetje hoop. Naarmate de dag vorderde en de berichten naar buiten kwamen over een eventuele sluiting kreeg ik het toch even benauwd. Gister zei ik nog tegen mijn vriend; de salons gooien ze echt niet meer dicht!

Niets is helaas minder waar.. ik kom gefrustreerd thuis want de realiteit dringt tot me door. Dennis schudt mij even wakker van mijn donderwolk en wijst me erop dat het geen tijd is om te treuren.  Komop zegt hij, pak het aan! Jullie van Het Stijllokaal kunnen dat. Dat hebben jullie eerder laten zien.  En ja, dat klopt, we gaan het gewoon weer doen. 

Met een wijntje, pen en papier kruip ik aan tafel.. ideeën bedenken en op zoek naar inspiratie.  Ik neem een slok wijn en open het eerste kerstkaartje dat op tafel ligt, lekker ouderwets 😉 Het blijkt een superlief kaartje te zijn van mijn zusje en haar vriendje met voorop de tekst: Fijne kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar. Daar gaan we voor, bijzondere maar gezellige dagen. Dat wens ik jullie ook.

xx Kelly