Hi allemaal,

Gezond zijn, wat is dat een cadeautje eigenlijk..
Ik sta er niet vaak bij stil, maar in deze bizarre periode besef ik me maar al te goed. We moeten het leven vieren, en wat is het een cadeau om gezond te zijn.
Want dat ben ik gelukkig!

Mijn gezonde lichaam en verstand zijn in de laatste weken in een andere modus over gegaan.
Van vroeg opstaan, dagen met leuke mensen doorbrengen van wie ik hen haar mag verzorgen en stylen, op zaterdag middag samen met alle ‘Stijllokalers’ afsluiten met een drankje en daarna door met vrienden het weekend vieren en op zondag een ontbijtje op bed, naar niet mogen werken.. geen feestjes en weinig contact met andere mensen.
Nou dat is een uitdaging!

Hoe kom ik dit door dacht ik de eerste dagen.. oké, orde.. Na een week lang het huis van binnen en buiten van boven naar beneden te hebben geschrobd is me één ding duidelijk : Ik kan heel goed schoonmaken. En heel heel soms heb ik er nog lol in ook. Misschien vooral lol met mezelf, omdat ik me als een bezetene in schoonmaak middelen heb vast geklampt.
de bleek stijgt me naar het hoofd, dit gaat te gek. ik heb een andere bezigheid nodig.
ik ga bakken! Na een avond appels schillen, deeg kneden en bakken sta ik de volgende ochtend weer alleen in mijn keuken. Met het hele aanrecht vol taart en cake, wat moet ik ermee..
Een uur later had iedere buurvrouw of man een tasje aan de deur met daarin een stuk taart 😉
Heel aardig volgens de buurtjes, maar ook dit zal geen dagelijkse bezigheid worden.

Zojuist maar een bokszak besteld , die over een paar dagen in huis is.
Misschien levert een boks sessie me energie op, en misschien ook wat minder frustratie..
Zodat mijn vriend me ook weer een leuker persoon vind, en ik als ik geluk heb.. zondag weer een ontbijtje op bed krijg..

En o ja! Kijk eens naar buiten of loop een ronde, wat is de natuur mooi hè!

xxx Kelly