Eindelijk! S’avonds een uurtje langer licht en de tijd van boerenkool en stoofpotjes komt ten einde.

Wat betreft die stoofpotjes, ik begin er niet meer aan. Ze zitten gewoon niet in mijn systeem. Bas heeft er af en toe al een behoorlijke kluif aan om mij thuis te houden, laat staan dat ik voor zo’n stoofpotje binnenshuis blijf 😉

Je hebt van die mooie witte Le Creuset stoofpannen, zo’n één met een enorme diameter, zo’n één die je voor de pronk in de keuken zet en de suggestie wekt alsof je niets anders doet, zo’n één heb ik ook….

Dit wil niet zeggen dat ik geen liefhebber ben van eten, integendeel zelfs.

Nu de temperaturen een beetje beginnen te stijgen denk ik al aan lekker buiten zitten met een wijntje en in de late uurtjes te bbq-en met vrienden of familie en dit in combinatie met een mooi gedekte tafel.

Onlangs heb ik bij toeval kennis gemaakt met Renee.

Renee richt zich op bijzondere tafelaankleding. Dit doet ze voor zowel particulieren als bedrijven, grote feesten of intieme diners. Door haar creativiteit weet ze elke sfeer op tafel te zetten, zo mooi.

Kijk maar eens reneedesign.nl

XXX Marriët