Hi!
Dit is alweer de derde week dat we jullie niet kunnen ontvangen in het Stijllokaal en daar moet ik wel even aan wennen zeg. Waar ik anders meerdere dagen in de week bezig ben met knippen, kleuren en stylen, is het haar van mijn golden retriever Balou nu zo’n beetje het enige wat ik onder handen kan nemen.  Des te leuker is het dat ik wekelijks toch even in Het Stijllokaal ben om klanten te voorzien van Color Kits en andere producten.
Om als collega’s onder elkaar toch wat contact te houden vergaderen we via Skype en hebben we afgelopen vrijdag zelfs een Skype vrij-mi-bo (borrel) met het hele team gedaan. Ook nu houden we de gezelligheid er in, zullen we maar zeggen 😉
Zoals een aantal van jullie misschien al weten, verwacht ik samen met mijn vriend Nick eind september ons eerste kindje. Al duurt het nog even, nu we wat extra tijd om handen hebben zijn we vast begonnen met het opruimen van wat straks de babykamer zal worden. Bijzonder idee dat daar straks een baby zal slapen en heel leuk om mee bezig te zijn.
Daarnaast mocht ik afgelopen maandag 27 kaarsjes uitblazen. Denkbeeldig dan. Want dit jaar geen grote taart met visite helaas. Wel 1 met lieve berichtjes, leuke post en veel telefoontjes, al zal het wel de boeken in gaan als 1 van de ‘gekste’ verjaardagen tot nu toe.
Onze hond weet trouwens niet wat hij mee maakt, nu zijn baasjes zo veel thuis zijn. Dat wordt voor hem afkicken als we straks weer naar het werk kunnen! Door Balou kom ik wel aan mijn beweging toe en verder geniet ik van het zonnetje, en zit ik regelmatig in de tuin met een goed boek. Ik hoop dat jullie allemaal gezond zijn en jullie je ook wat kunnen vermaken.
Hopelijk tot snel bij het Stijllokaal!
Liefs, Kim