Kleurtrend SS’23/24, trend of geen trend

Knippen en Kleuren
Marriët Lenderink
Deze afbeelding geeft de nieuwste haarkleur weer. Lived in blonde. Een haarkleuring die een subtiele overgang creëert waardoor er geen uitgroei zichtbaar is

Wat ons betreft zijn trends niet zozeer om te volgen maar gaat het ons erom, de trend te vinden die het meeste doet voor jou en je daily routine.

Tóch kunnen én willen we niet om deze heen: Lived in Blonde. De haarkleurtrend die zowel tijdens de Londen, Paris & New York FASHIONWEEK viral ging.

Wat maakt deze trend zo speciaal

Zoals we hierboven en eerder al schreven hebben we niet zoveel met trends. Tenminste, niet iets waar je je levenswerk van zou moeten maken vinden wij. Trends in het algemeen zijn vluchtig, zelfs zó vluchtig dat wanneer je denkt on trend te zijn, je coole look alweer min of meer aan het verdampen is… Niet voor niets is het onze missie jou de stijl te geven die bij je past. Toch ‘popt’ er soms tóch ineens iets op waarvan je weet dat het een goeie is, zo ook deze: Lived in Blonde. Waarom we fan zijn van deze kleur is duidelijk. Hij past zich gemakkelijk aan de huidskleur aan, accentueert je features en door de natuurlijke kleurverschillen is deze haarkleur perfect voor fijn haar dat juist wat voller mag ogen.

What else?

Bovendien is deze haarkleur een stuk minder onderhoudsgevoelig waardoor je niet iedere 6 weken je kleur hoeft bij te werken. De verschillende kleurnuances vervagen op een natuurlijke manier waardoor een uitgroei niet of nauwelijks zichtbaar is. Allemaal voordelen die wat ons betreft helemaal niets met trends te maken hebben maar juist veel meer aansluiten bij de behoefte die we allemaal hebben. Trend of geen trend.

Deze afbeelding geeft de nieuwste haarkleur weer. Lived in blonde. Een haarkleuring die een subtiele overgang creëert waardoor er geen uitgroei zichtbaar is
Mannenkapsels van nu: De meest populaire haircuts voor mannen
Welke extensions zijn het beste voor je haar?