Wat zijn de beste producten voor krullend haar?

Knippen en Kleuren
Marriët Lenderink
Deze producten van Kevin Murphy zijn geschikt voor krullend haar zonder pluis

Van golvend, slag tot krullend haar, als je je haarverzorgings- en stylingroutine wilt verbeteren, moet je beginnen met de juiste producten. We duiken in het Curl Regime van Kevin.Murphy.

De verschillende factoren voor de juiste producten voor de beste krullen

We schreven eerder deze blog met 7 tips voor bouncy krullend haar zonder pluis. Hoewel een geweldige curly style begint met de juiste kniptechniek, is het de styling en je daily haircare waar je look het beste tot zijn recht komt. Om elke keer tot de perfecte finish te komen, moet je je gewoontes veranderen en je producten upgraden. Om van start te gaan zijn er een paar keys waar je je aan moet houden:

  • Begrijp je krul en haartype
  • Hydrateer zoveel mogelijk
  • Gebruik minder warmte
  • Zoek producten die je haartype versterken, definiëren én verfijnen.

Welk krulproduct is geschikt voor jou?

Het creëren van een krullend kapsel draait om het vinden van krulproducten die niet alleen je textuur verfijnen, maar ook de finishing stijl leveren waar je naar op zoek bent. KEVIN.MURPHY heeft een uitgebreid Regime om aan al je krulwensen te voldoen. Let’s check it out!

Eén van de beste producten voor krullend haar voor onder de douche: Killer Curls Wash & Rinse

Deze producten voor onder de douche verbeteren de hydratatie en is de ideale eerste stap voor elk haartype en textuur. Deze formule is veganistisch, kleurveilig en geformuleerd met organische havermelk om je textuur te verbeteren en gezond, glanzend haar te creëren.

Hoe gebruik je het Killer Curls Wash & Rinse product

Deze haircare lijn is zacht genoeg om te gebruiken als dagelijkse verzorging en kan ook de ideale keuze zijn bij het gebruik van co-wash methodes, speciaal voor fijn en dun haar.

Killer Culs shampoo en conditioner. De producten voor pluisvrij en gehydrateerd haar

Motion Lotion

Deze lotion is gericht op het verbeteren en definiëren van de bestaande textuur. Als crème product kan het worden gebruikt voor een flexibele fixatie en een natuurlijk ogende glans en is ideaal om haartypes die gevoelig zijn voor pluizen te temmen.

How To Use

Breng MOTION.LOTION aan op vochtig haar en scrunch of draai om een zachte, losse textuur te creëren.

Dit product is geschikt voor krullend en pluisvrij haar.

Easy Rider

Deze anti-pluis wax is ideaal om krullen te definiëren en te hydrateren. Het was een van de eerste producten die KEVIN.MURPHY ontwikkelde en blijft een all time favorite om pluis te elimineren.

How To Use

Aanbrengen op droog of vochtig haar. Dit product is ideaal om in laagjes aan te brengen over KILLER.TWIRLS om luchtdroog haar te verfijnen of om springerige golven te creëren.

Dit product is geschikt voor krullend en pluisvrij haar.

Killer Waves

Deze lichtgewicht spray is ideaal voor haartypes die hun krullen sterker en dikker willen maken. Het kan gebruikt worden om het haar te definiëren en pluizig haar te verminderen terwijl het de elasticiteit verhoogt.

How To Use

Spray op vochtig haar en style zoals gewenst. Kan gebruikt worden in combinatie met producten zoals KILLER.TWIRLS of EASY.RIDER voor nét die extra benefits.

Dit product is geschikt voor krullend en pluisvrij haar.

Killer Curls

Deze volumiserende, krulverstevigende crème met toegevoegde hittebescherming kan gebruikt worden bij het air-drying of blow-drying van het haar, waardoor het de ideale alles-in-één stylings product is om je haar te beschermen tegen beschadiging. Het is geformuleerd om het haar te hydrateren en te versterken en bevat ook anti-frizz eigenschappen om het haar glad te maken.

How To Use

Aanbrengen op vochtig of handdoekdroog haar en scrunchen. Daarna aan de lucht laten drogen of met een diffuser föhnen. Voor het beste resultaat, voorbehandelen met KILLER.CURLS WASH + RINSE.

Dit product is geschikt voor krullend en pluisvrij haar.

Killer Twirls

New in! Killer Twirls is een ware hydratatie- en voedingsboost voor je krullen. Het versterkt en beschermt tegen droogheid, zodat krullen gezond en levendig blijven. Of je nu gezegend bent met natuurlijke of ge-permanente krullen, deze crème is perfect voor ieder krultype.

How To Use

Breng de leave-in creme aan op handdoekdroog of vochtig haar, scrunch of draai je haar om het product te activeren.

Dit product is geschikt voor krullend en pluisvrij haar.

En verder?

Echte krulfanaten onder ons doen het waarschijnlijk al: ‘Ploppen’. Dé manier om je haar na het wassen af te drogen. Benieuwd hoe je dit doet? Lees de blog over bouncy en krullend haar.

Wil je niets missen? Volg ons op Instagram.

Deze afbeelding verwijst naar de instagram post van Het Stijllokaal
Je haren zo stevig geföhnd zoals de kapper het doet, wij geven je tips!
Dit moet je weten over Henna Brows