Herkenbaar? Enerzijds vliegt de tijd voorbij, anderzijds lijkt het stil te staan. Morgen is het alweer 5 weken geleden dat we wederom de deuren van Het Stijllokaal moesten sluiten, 5 weken.

We kunnen er alles van vinden maar het feit blijft dat we het nog even met z’n allen vol moeten houden. Hoe lastig ook. Meestal gaat het goed. Heel soms niet. Wanneer je het pand binnenstapt, koud en leeg. Geen reuring of maar iets wat er op lijkt. Daar ben ik niet zo goed in. Met de gedachte dat het echt wel weer goed komt schenk ik een kopje koffie in en bedenk plannen voor de toekomst. 

Het enige en beste medicijn voor mij. Ik trek de kerstballen van het plafond, gooi ze in een doos. Stop er een briefje bij voor volgend jaar: We zijn er weer!

Zo dus. Want hoe je het ook wendt of keert, volgend jaar wordt het gewoon weer kerst!

Voor nu?

Vorige week is ons online educatieprogramma van start gegaan. Een mooi trainingsaanbod waar we ons nog wel even mee kunnen vermaken. Een aangename onderbreking tussen de administratieve rompslomp door.

Ook hebben we gezinsuitbreiding. Jesse weet precies wanneer z’n ouders op hun zwakst zijn. Z’n nieuwe obsessie valt onder de noemer “gevleugelte”. Kippen dus.

Omdat we dachten dat het zo’n vaart niet zou lopen, hadden we de deal gesloten dat hij eerst het e.e.a. in orde moest maken voordat ik met hem mee zou rijden een stel kippen te halen. Sneller dan verwacht was dit de volgende dag. “Mam, ik heb met de beste kippenboerderij van Nederland gebeld, we moeten er om 16:00 zijn, laten we om 13:30 vertrekken”

2,5 uur voor een stel Rotterdamse kippen en €100 lichter. Joop, Conchita, Lola en Kika.

Ach we kunnen altijd nog eieren verkopen. Bij 200 likes beloof ik jullie volgende week een kippen-vlog 😉 en bij iedere Colorkit en Kevin.Murphy product een gratis ei.

Tot snel x Marriët