Naturel Beauty

Ben je op zoek naar een manier om met minimale make up een verzorgde maar natuurlijke look te creëren?

Stap voor stap leg ik je uit hoe je er net iets frisser uit kunt zien 🙂

Bij deze look is het belangrijk dat je basis licht is. Het doel is om je huid egaler te maken zonder dat je heel veel make up aanbrengt. Onthoud dat je niet per se elk plekje, pukkeltje of rood vlekje moet verbergen. Je mag het juist natuurlijk houden, ondanks dat je dus wel make-up gebruikt.

Primer

Begin met een primer die je make-up goed op z’n plek houdt. Bovendien neemt een primer je veel werk uit handen, maakt de huid zacht en glad terwijl het tegelijkertijd poriën opvult. En vooral dat laatste is handig wanneer je grotere poriën hebt. Wat je vervolgens op je huid aanbrengt blijft niet alleen beter zitten maar het ziet er ook nog eens een stuk beter uit over de primer. De Pre Base van Make up Studio is een verzorgende moisturizer én primer in één.

Basis

Kies een foundation die past bij je huidskleur, de Fluid Foundation No Transfer van Make up Studio hecht zich goed aan de huid en is semi-dekkend voor een natuurlijk ogend resultaat.

Poeder

Heb je een droge huid, wees dan voorzichtig met poeder. Bovendien kan een subtiele glans van je foundation juist jong en fris ogen. Wil je wel graag een matter effect, poeder de foundation dan af met een minerale poeder die je niet ziet zitten op je huid.

Wangen

Een natuurlijke blush geeft net dat mooie blosje op je wangen dat goed past bij de no make-uk look. De basis laat je gezichtsvormen vlakker lijken en blush geeft het gezicht weer vorm. Bovendien neutraliseert de basis de kleur van je gezicht waardoor je er minder levendig uitziet. Blush is dan het product om weer kleur in je gezicht te brengen! Heb je erg rode wangen van jezelf? Pas dan op met blushers, omdat het te sterk en overheersend kan zijn. De lumiére blush van Make up Studio is een all time’s Favorite!

Ogen

De Naturel Look laat weinig kleur op de ogen zien, vaak wordt er voor een lichte (glans) tint gekozen in de binnenste ooghoeken voor een fris effect. Een goede Marcara maakt het geheel af.

Wenkbrauwen

Ben je gezegend met een goed stel wenkbrauwen dan kan de BrowFix van Make up Studio al voldoende zijn, deze zorgt ervoor dat je wenkbrauwen de gehele dag in shape zijn. Heb je minder volle wenkbrauwen zet ze dan lichtjes aan met een wenkbrauwpoeder i.p.v. met een potlood wat vaak streng en hard oogt.

Succes! Kom je er toch niet helemaal uit? Kom gerust langs, ik help je graag!

Groetjes Ilona

De producten van Make up Studio zijn verkrijgbaar in Het Stijllokaal.

Primer Pre Base €22.90 Fluid Foundation No transfer €27.90 Blush Lumiére €19.90 Eyeshadow Lumiére €19.90 BrowFix €12.90 Browpowder €15.90