Meghan Markle is een prachtvrouw. Hoe ze haar haar ook heeft. Maar het opgestoken kapsel waarmee ze vrijdag verscheen, valt extra in de smaak. 

De hertogin is er nog niet eerder mee gezien. En het staat haar hartstikke goed.

Beehive

Meghan heeft 3 klassieke kapsels waarmee ze vaak verschijnt: een lage knot, een lage staart of los met een middenscheiding. Maar vrijdagochtend had ze haar haar in een beehive, ook wel suikerspinkapsel genoemd: een getoupeerd kapsel, dat in kegelvorm omhoog en achterover opgestoken en gekamd wordt. Daardoor heeft het kapsel iets weg van een bijenkorf (beehive) of suikerspin. Fans vinden het iconische jaren 60-kapsel beeldig staan bij Meghan. “Het laat haar er extra sierlijk uitzien” en “deze haarstijl staat haar fantastisch”, wordt gereageerd.

Net als Jacqueline Kennedy en Audrey Hepburn 
Verdrietig feitje over de beehive: de bedenkster ervan, Margaret Vinci Heldt, is in 2016 op 98-jarige leeftijd overleden. Ze heeft gelukkig nog wel kunnen meemaken dat onder anderen Jacqueline Kennedy, Audrey Hepburn en Amy Winehouse naar hartenlust het suikerspinkapsel droegen. Dat Meghan Markle het kapsel anno 2019 ook nog draagt, had ze vast fantastisch gevonden.

Slanke taille
Naast het kapsel, valt door de strakke kokerrok ook de slanke taille van Meghan op. 5 maanden geleden beviel ze van baby Archie. “Ik kan niet geloven dat ze haar figuur alweer terug heeft”, reageert iemand. Hartstikke lief, al die complimenten, maar Meghan maakte zich op deze foto’s zelf vast meer druk om het rondetafelgesprek over gendergelijkheid dat ze voerde.