Hoi allemaal!

Hoe hebben jullie koningsdag gevierd? Ik ben mijn dag rustig begonnen met het rijden van de paarden. ’s Middags had ik tijd om te genieten wat het heerlijke weer. Samen met mijn vriend wat lekkere hapjes & drankjes op tafel gezet en geproost op de koning. Een gekke koningsdag dat was het wel maar we hebben er een leuke dag van gemaakt!

Nu nog even een planning maken voor de aankomende week want er zijn nog een aantal leuke trainingen die ik wil volgen. Gelukkig kan dat nog gewoon door gaan, ook al is het aan de keukentafel. Aankomende donderdag ga ik on tour met Bas, op ludieke wijze bezorgen we de baardtrimmers aan de deur 😉 Check de link  Miranda en Bas on Tour

Intussen kan ik niet wachten tot ik weer aan het werk kan.. het contact met je collega’s via skype of de app is toch echt anders. Gelukkig blijft iedereen er goede moed in houden en slepen we elkaar hierdoor heen!

Tot snel!

Miranda