Ooh wat vind ik het spannend… zou het dan toch echt straks zo zijn dat wij jullie allemaal weer mogen gaan zien in het Stijllokaal?

Eindelijk weer de gezelligheid met mijn collega’s en jullie als klant.

Wat mis ik het.

En ik denk dat ik namens al mijn collega’s mag spreken.

Wij staan in ieder geval te popelen om weer wat te kunnen en mogen gaan doen.

Al zal het de eerste weken wel wennen zijn. En ook best vermoeiend.

Het idee dat je bij alles moet nadenken hoe je op een zo’n veilig, mogelijke manier te werk kan gaan. Maar ik ben er van overtuigd dat die verandering ook wel weer went.

Ondertussen bezoek ik al wel weer wat vriendinnen. Want wat mis ik ze.

Even bijkletsen of een wijntje met ze drinken of samen een speeltuin bezoeken met de kindjes

Zo keek ik eergisteren naar de dodenherdenking op de televisie. Wat een gek gezicht. Normaal gesproken een plein vol met duizenden mensen. Maar nu niet. Alleen de belangrijkste mensen staan er. Gisteren, 5 mei. Een feestdag waar wij normaal gesproken de vrijheid vieren. Vorig jaar stond ik nog In Enschede, in het zonnetje met mijn lieve vrienden.

Zo veel mensen bij elkaar. Ik kan mij er op dit moment niks bij voorstellen. Zo gek.

Normaliter ben ik iemand die uitkijkt naar deze maanden. Samen met mijn vriendinnen dansend op een festival. Spontaan een terrasje pak. Avonden lang in de tuin met ze zit.

Maar heel eerlijk. Vind ik het prima dat alles gecanceld is. Het went, die 1,5 meter. En ik vind het op sommige plekken dikke prima. 🙂

Volgend jaar maar weer. En laten wij hopen dat het dan allemaal weer een beetje ‘normaal’ is. En wij weer met z’n allen kunnen genieten van alle gezelligheid met familie en vrienden en dansend de zomer tegemoet mogen gaan.

Voor nu besef ik nog steeds maar al te goed, dat gezondheid ALLES is. En zonder dat, is er niks.

Pas goed op jezelf, en hopelijk kunnen wij snel weer met jullie kletsen in het Stijllokaal.

Liefs Tessa