Wij worden hier zo ontzettend blij van. Én het is nu eenmaal handig om te weten wat we nu weer moeten inslaan om er een beetje trendy bij te lopen. Niet? Ook op het gebied van sieraden proberen wij zo up-to-date mogelijk te blijven door zoveel mogelijk trends te spotten voor onze shop in Het Stijllokaal. Hieronder verzamelen we onze favoriete sieradentrends van het moment.

#1 Beachy vibes

Denk aan schelpjes, pareltjes en knappe steentjes. Wij krijgen meteen zin om een vakantie naar Ibiza te boeken, wat jij? Love it!

  • Ellen Beekmans

 

#3 Hula hoops

Om nog maar even in de 90’s sferen te blijven hangen, ook de o-zo bekende hoops zijn op dit moment helemaal hot and happening. Ja, je leest het goed: die grote, ronde, destijds ietwat joekels van een oorringen! Deze mogen absoluut niet in je sieraden stash ontbreken!

  • Club Manhattan

#4 Laagjes

Ben jij stiekem nog steeds fan van minimalistische kettinkjes en heb je liever geen statement necklace om je hals hangen? Dan is deze sieradentrend voor jou weggelegd. Je kende hem vast al in de variant waarbij we zo’n 12 kettinkjes tegelijk droegen, dat is nu anders. We houden het klein en gaan voor 2 à 3 kettinkjes tegelijkertijd.

  • Ellen Beekmans

 

#5 Munten en medaillons

Dit is toch wel mijn persoonlijke favoriet uit het lijstje met sieradentrends van dit moment; de munten en medaillons. En dan gaat het vooral om gouden kettingen, alhoewel zilveren kettingen met een munt of medaillon ook alsmaar populairder worden.

  • Club Manhattan