Nice to meet you

this is who we are

laten we kennismaken.

Over ons in Het Stijllokaal

Of je nu komt voor je haar, huid of brows,  Het Stijllokaal biedt een totaalconcept onder één dak. Zo hebben we verschillende disciplines in huis om aan al je beautywensen te voldoen. Een plek die inspireert en motiveert en deze energie vind je ook terug in de mensen achter Het Stijllokaal. Een ervaren team van stylisten, coloristen, barbers en beauticians die naast het delen van hun kennis, vooral bezig zijn met jou.

Kapsalon Het Stijllokaal in Almelo

Team van Stijllokalers

Kelly is een hairstylist, colorist en extensionspecialist bij Het Stijllokaal in Almelo.

Kelly

Kelly

Hairstylist | Colorist | Extensionspecialist, ambitieus en gepassioneerd. Energiek en ervaren. Liefde voor haar en altijd geïnspireerd. Kelly houdt van haar werk, geen uitdaging is haar te gek.
Miranda is een vrolijke en enthousiaste meid die elke dag met een lach voor je klaarstaat in Het Stijllokaal in Almelo.

Miranda

Miranda

Miranda, dé vrouwelijke Barber van Het Stijllokaal. Vrolijk en enthousiast. Tussen de heren staat ze haar mannetje en zoekt samen met jou naar de stijl die het beste bij je past.
Kyra is een haarstylist en colorist bij Het Stijllokaal in Almelo.

Kyra

Kyra

Haarstylist & Colorist. Van bright blonde tot natuurlijke balayages. Layers & bangs, Kyra weet ze op natuurlijke wijze te creëeren. Gefocust, ambitieus en zorgvuldig, dit is Kyra ten voeten uit.
Marriët is een hairstylist, colorist Extensionspecialist bij Het Stijllokaal in Almelo en heeft een enorme passie voor fashion.

Marriët

Marriët

Hairstylist | Colorist | Extensionspecialist en founder van "The Sustainable Hairstylist". Ze heeft een enorme passie voor fashion en haalt dit écht overal vandaan. Van surfen op het web tot aan het bezoeken van steden. Liefde voor kleur, maar wel zo natuurlijk mogelijk.
Pien waxt en tint je brows, creëert de meest waanzinnige haarverlengingen en is daarnaast haarstylist binnen Het Stijllokaal

Pien

Pien

Pien zie je op verschillende afdelingen voorbij komen. Wenkbrauwen, extensions, niets is haar te gek. Daarnaast combineert ze haar talenten als haarstylist binnen Het Stijllokaal.
Kim is een haarstylist en colorist bij Het Stijllokaal in Almelo. Kim heeft een voorliefde voor de Boheemse cultuur en dit zie je terug in haar werk bij Het Stijllokaal in Almelo.

Kim

Kim

Haarstylist & Colorist, vrolijk, enthousiast en creatief. Kim heeft een voorliefde voor de Boheemse cultuur en dit zie je terug in haar werk. Uiteraard vertaald naar jouw wensen.
Bas is Barber en haarstylist bij Het Stijllokaal in Almelo.

Bas

Bas

Barber & Haarstylist. Gedreven en creatief. Weet altijd een perfect kapsel te creëren. Heeft graag mensen om zich heen en is altijd enthousiast.

Stijllokaler worden? Groei met ons mee!

Of je nu een professional bent, net bent begonnen of zelfs op zoek bent naar een ondernemende carrière, met enthousiaste en ambitieuze mensen komen we graag in contact! Maak je net als ons graag het verschil, is er aan doorzettingsvermogen geen gebrek en wil je deel uitmaken van het gezelligste team? Dan staat jou maar één ding te wachten: solliciteren. Overtuig ons waarom jij een Stijllokaler wilt zijn.

Kom je kennismaken?

Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan? We kijken uit naar een gesprek met jou!

Matchinggesprek
aanvragen