Het Stijllokaal

Over ons

Of je nu komt voor je haar, huid of brows,  Het Stijllokaal biedt een totaalconcept onder één dak. Zo hebben we verschillende disciplines in huis om aan al je beautywensen te voldoen. Een plek die inspireert en motiveert en deze energie vind je ook terug in de mensen achter Het Stijllokaal. Een ervaren team van stylisten, coloristen, barbers en beauticians die naast het delen van hun kennis, vooral bezig zijn met jou.

Kapsalon Het Stijllokaal in Almelo

Dit zijn de

Stijllokalers

Marriët is een hairstylist, colorist Extensionspecialist bij Het Stijllokaal in Almelo en heeft een enorme passie voor fashion.

Marriët

Marriët

Hairstylist | Colorist | Extensionspecialist, heeft een enorme passie voor fashion en haalt dit écht overal vandaan. Van surfen op het web tot aan het bezoeken van steden. Liefde voor kleur, maar wel zo natuurlijk mogelijk.
Pien is de Browfessor van House of Brows gesitueerd in Het Stijllokaal in Almelo.

Pien

Pien

De “browfessor” van House of Brows, gesitueerd in Het Stijllokaal. Dit gecombineerd met haar talent voor knippen en kleuren leert ze nu alles over de ins en outs van het kappersvak. Voor een classic cover, een blunt cut of een fijne blow out draait ze haar hand inmiddels al niet meer voor om. Samen met Kyra in trainee als Extenisonspecialist.
Kyra is een haarstylist en colorist bij Het Stijllokaal in Almelo.

Kyra

Kyra

Haarstylist & Colorist. Van bright blonde tot natuurlijke balayages. Layers & bangs, Kyra weet ze op natuurlijke wijze te creëeren. Gefocust, ambitieus en zorgvuldig, dit is Kyra ten voeten uit. Samen met Pien in trainee als Extensionsspecialist.
Miranda is een vrolijke en enthousiaste meid die elke dag met een lach voor je klaarstaat in Het Stijllokaal in Almelo.

Miranda

Miranda

Barber, Miranda is een vrolijke en enthousiaste meid die elke dag met een lach voor je klaar staat! Tussen de heren staat ze haar mannetje en zoekt samen met jou naar de stijl die het beste bij je past.
Bas is Barber en haarstylist bij Het Stijllokaal in Almelo.

Bas

Bas

Barber & Haarstylist. Gedreven en creatief. Weet altijd een perfect kapsel te creëren. Heeft graag mensen om zich heen en is altijd enthousiast.
Kelly is een hairstylist, colorist en extensionspecialist bij Het Stijllokaal in Almelo.

Kelly

Kelly

Hairstylist | Colorist | Extensionspecialist, ambitieus en gepassioneerd. Energiek en ervaren. Liefde voor haar en altijd geïnspireerd. Kelly houdt van haar werk, geen uitdaging is haar te gek.
Kim is een haarstylist en colorist bij Het Stijllokaal in Almelo. Kim heeft een voorliefde voor de Boheemse cultuur en dit zie je terug in haar werk bij Het Stijllokaal in Almelo.

Kim

Kim

Haarstylist & Colorist, enthousiast en creatief. Kim heeft een voorliefde voor de Boheemse cultuur en dit zie je terug in haar werk. Nonchalante haarstijlen met een Boho twist, vertaald naar jouw wensen.

Stijllokaler worden?

Groei met ons mee!

Of je nu een professional bent, net bent begonnen of zelfs op zoek bent naar een ondernemende carrière, met enthousiaste en ambitieuze mensen komen we graag in contact! Maak je net als ons graag het verschil, is er aan doorzettingsvermogen geen gebrek en wil je deel uitmaken van het gezelligste team? Dan staat jou maar één ding te wachten: solliciteren. Overtuig ons waarom jij een Stijllokaler wilt zijn!

Kom je

Kennismaken?

Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan? We kijken uit naar een gesprek met jou!

Matchinggesprek
aanvragen

Level

Up!

Van zomaar een trend voor iedereen,
naar een stijl die past bij jou

Het Kolkje 2a | 7607 CA, Almelo
0546 – 812 657 | Privacyverklaring | Blog

De Bedenkers van Buro-Bedenkt.nl hebben een nieuwe website gemaakt voor Het Stijllokaal in Almelo.